top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-06-2014 VM 2014 Brasilien – Chile, kampstart 28. juni klokken 18:00 på TV2, 1/8 finale

Aftenens mest imødesete fodboldkamp ved dette VM, er kampen mellem værts nationen Brasilien mod underrtippede Chile – et klassisk lokalt sydamerikansk fodboldbrag. En kamp der på forhånd af samtlige medier samt bookmakere er afgjort på forhånd. Brasilien går videre naturligvis, alt andet er usandsynligt. Statistikken er også på Brasiliens side. Landene har mødt hinanden 70 gange, heraf er 50 blevet med Brasilien som vinder, 13 er endt uafgjort og blot 7 sejre til Chile.
De seneste 5 opgør mellem Brasilien og Chile er endt med 4 sejre til Brasilien og en 2-2 uafgjort i en ligegyldig venskabskamp. Chile har overrasket indtil nu, de er i 1/8 finalen men alting har en ende. Spørgsmålet er om Chile´s VM 2014 eventyr slutter i dag for Arturo Vidal og Co.
  1. Alle odds på denne side er med udgangspunkt i Sportingbet. Få 750 kroner i start bonus og scor kassen på tips forslagene nedenfor for bookmakerens penge!
Spil fiduser til dagens sydamerikanske 1/8 finale mellem Brasilien – Chile
  • Alt kan ske i en 1/8 finale og Brasilien har alle esserne på hånden. De første kampe Brasilien har spillet har dog ikke budt på det frygtindgydende brasilianske fodbold spil, som man på forhånd havde forventet og håbet på. Alt skal tilsyneladende gennem Neymar, hvis det skal resultere i mål. De helt store fodbold oplevelser har i år været fra helt andre nationer eksempelvis Holland, Frankrig, Tyskland og tildels Chile. Derfor er oddsene på såvel ”X” til odds 4,20 og 2-tal til odds 6,00 vanvittigt høje fra Sportingbet. Mest sandsynligt i dagens ordinære kamp er dog, at Brasilien vinder til odds 1,50. ”X” et er dog mindst ligeså sandsynligt, så overvej om ikke det giver mere mening at spille på det.
  • Kampens hovedtip er endnu engang MANGE MÅL. Det ligger ikke til Chile blot at grave sig ned. Brasilianerne vil også frem på banen, så det bliver en chancefyldt kamp i begge ender og med mange chancer, er der også åbnet op for mange potentielle mål. De seneste 5 indbyrdes opgør mellem disse 2 lande er ALLE blevet med mindst 3 mål!!! Spil på over 2,5 mål til odds 1,60. HOVEDTIP
  • Kampens første målscorer er Arturo Vidal til odds 13, hvis Chile er først til at ramme målet. Blandt brasilianerne er der kun én mand, der har nerverne til at forsøge sig og også effektivt få noget ud af anstrengelserne. Neymar er det bedste bud på første målscorer til odds 3,75 og sekundært, at han scorer når som helst til odds 1,615.
  • Ciffertips: Gå efter hvor de høje odds er, men fokuser primært på uafgjorte resultater og brasiliansk sejr. 2:2 til odds 17, 3:2 til odds 26, 4:2 til odds 41, 5:2 til odds 101.
  • Der kommer mål fra start i dagens kamp. Sportingbet har et yderst interessant bet, som bør gå hjem. Bliver der scoret i kampens tidsrum 1-15 min, så får man odds 2,80. HOVEDTIP
  • En oplagt bookmaker til VM 2014 er Sportingbet, som i øjeblikket  giver 750 kr bonus til nye kunder. Alle odds på denne side er fra Sportingbet. Få 750 kroner i dag og spil på et eller flere af oddsene ovenfor.
  • Se VM 2014 programplan på tv
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3