top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-06-2014 VM 2014 Brasilien – Chile, kampstart 28. juni klokken 18:00 på TV2, 1/8 finale

Aftenens mest imødesete fodboldkamp ved dette VM, er kampen mellem værts nationen Brasilien mod underrtippede Chile – et klassisk lokalt sydamerikansk fodboldbrag. En kamp der på forhånd af samtlige medier samt bookmakere er afgjort på forhånd. Brasilien går videre naturligvis, alt andet er usandsynligt. Statistikken er også på Brasiliens side. Landene har mødt hinanden 70 gange, heraf er 50 blevet med Brasilien som vinder, 13 er endt uafgjort og blot 7 sejre til Chile.
De seneste 5 opgør mellem Brasilien og Chile er endt med 4 sejre til Brasilien og en 2-2 uafgjort i en ligegyldig venskabskamp. Chile har overrasket indtil nu, de er i 1/8 finalen men alting har en ende. Spørgsmålet er om Chile´s VM 2014 eventyr slutter i dag for Arturo Vidal og Co.
  1. Alle odds på denne side er med udgangspunkt i Sportingbet. Få 750 kroner i start bonus og scor kassen på tips forslagene nedenfor for bookmakerens penge!
Spil fiduser til dagens sydamerikanske 1/8 finale mellem Brasilien – Chile
  • Alt kan ske i en 1/8 finale og Brasilien har alle esserne på hånden. De første kampe Brasilien har spillet har dog ikke budt på det frygtindgydende brasilianske fodbold spil, som man på forhånd havde forventet og håbet på. Alt skal tilsyneladende gennem Neymar, hvis det skal resultere i mål. De helt store fodbold oplevelser har i år været fra helt andre nationer eksempelvis Holland, Frankrig, Tyskland og tildels Chile. Derfor er oddsene på såvel ”X” til odds 4,20 og 2-tal til odds 6,00 vanvittigt høje fra Sportingbet. Mest sandsynligt i dagens ordinære kamp er dog, at Brasilien vinder til odds 1,50. ”X” et er dog mindst ligeså sandsynligt, så overvej om ikke det giver mere mening at spille på det.
  • Kampens hovedtip er endnu engang MANGE MÅL. Det ligger ikke til Chile blot at grave sig ned. Brasilianerne vil også frem på banen, så det bliver en chancefyldt kamp i begge ender og med mange chancer, er der også åbnet op for mange potentielle mål. De seneste 5 indbyrdes opgør mellem disse 2 lande er ALLE blevet med mindst 3 mål!!! Spil på over 2,5 mål til odds 1,60. HOVEDTIP
  • Kampens første målscorer er Arturo Vidal til odds 13, hvis Chile er først til at ramme målet. Blandt brasilianerne er der kun én mand, der har nerverne til at forsøge sig og også effektivt få noget ud af anstrengelserne. Neymar er det bedste bud på første målscorer til odds 3,75 og sekundært, at han scorer når som helst til odds 1,615.
  • Ciffertips: Gå efter hvor de høje odds er, men fokuser primært på uafgjorte resultater og brasiliansk sejr. 2:2 til odds 17, 3:2 til odds 26, 4:2 til odds 41, 5:2 til odds 101.
  • Der kommer mål fra start i dagens kamp. Sportingbet har et yderst interessant bet, som bør gå hjem. Bliver der scoret i kampens tidsrum 1-15 min, så får man odds 2,80. HOVEDTIP
  • En oplagt bookmaker til VM 2014 er Sportingbet, som i øjeblikket  giver 750 kr bonus til nye kunder. Alle odds på denne side er fra Sportingbet. Få 750 kroner i dag og spil på et eller flere af oddsene ovenfor.
  • Se VM 2014 programplan på tv
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3