top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-06-2014 VM 2014 Colombia – Uruguay, kampstart 28. juni klokken 22:00 på DR1, 1/8 finale

Luis Suarez er en fodbold spiller, der formentlig af alle vil blive husket efter dette VM2014. Arjen Robben, Lionel Messi og hvad stjernerne ellers hedder på fodbold banen, det er ikke dem menigmand vil snakke om, når sidste kamp ved dette VM er spillet til ende. I stedet er det Luis Suarez groteske bid i skulderen på en italiensk fodbold spiller, som vil stå tilbage som det mest omtalte emne fra dette VM. Spørgsmålet er i dagens kamp mellem Colombia og Uruguay, om det får nogen betydning,  at Luis Suarez IKKE er med i dagens kamp for Uruguay på grund af karantæne. Umiddelbart er Uruguay stadigvæk et yderst kompetent landshold på de offensive positioner.

Spilfiduser og frække odds tips til den dovne tipster
  • Oddset på 2-tallet er yderst fristende, idet Colombia af bookmakerne er gjort til alt for store favoritter. Uruguay havde i sin gruppe D med Italien, England og Costa Rica en væsentlig mere svær modstand, end Colombia har haft det med Grækenland, Japan og Elfenbenskysten. Bookmaker vurderer, at kampen i dag er 50/50 og derfor er der klart mest værdi i at spille på 2-tallet til odds 3,75 eller et ”X” til odds 3,25. Desuden kan man forvente, at Uruguay vil vise hele verden, at de godt KAN uden Luis Suarez. 2-tallet er vores HOVEDTIP.
  • Første målscorer bliver af Edinson Cavani til odds 7,00. Bliver han målscorer ”når som helst” er oddset 3,30. Edinson kommer til at blomstre nu, hvor Suarez ikke er med på Uruguays landshold.
  • Spil på alle odds på denne side tager udgangspunkt i Sportingbet. 750 kroner bonus til nye kunder. Snup din bonus i dag og spil for bookmakerens penge.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3