top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-06-2014 VM tips forslag: Holland – Mexico, kampstart 29. juni 2014 klokken 18:00, DR1, 1/8 finaleHolland er blandt de absolutte favoritter til at vinde VM 2014,  efter de i perioder har vist overlegent spil i gruppe B ved denne slutrunde i Brasilien. Især er første gruppekamp mellem Holland og Spanien en fodboldkamp, som på mange måder understreger, at Holland når alt kører for dem, kan slå en hvilken som helst nation. De 2 største profiler på det hollandske landshold er Robin Van Persie, der til daglig spiller for Manchester United og turneringens pt. efter vores mening bedste spiller i gruppespillet Arjen Robben, der også i sin klub i Bayern München er en af de absolutte profiler.


I dagens kamp er det Mexico, der så at sige står på den anden side af hegnet. Det bliver ikke en let opgave for Oranje, idet eksempelvis Brasilien i Mexico´s gruppe A ikke formåede at score mål på Mexico, så deres møde endte målløst 0:0. Mexico er desuden et af de lande, der har mest VM slutrunde erfaring, men oftest er ende stationen 1/8 finalerne lige med undtagelse af 1970 og 1986, hvor mexicanerne nåede helt til kvartfinalerne. Mexico var værtsnation for VM i både 1970 og 1986!!!
Spilfiduser og VM tips forslag til 1/8 finalen mellem Holland – Mexico
  • Hvem vinder i dag: Holland bør være en klasse bedre end Mexico. Især Arjen Robben har vist sig at være kampafgørende og med en Robin Van Persie og Memphis Depay i mål humør, så skal meget gå galt, hvis ikke Holland vinder denne kamp. Oddset på hollandsk sejr og 1-tal fra Sportingbet er på ganske fornuftige 1,95. Hovedtip. Spil det her
  • Vinder af VM 2014: Flere og flere kan se, at Holland er seriøse kandidater til VM trofæet i fodbold anno 2014. Holland er faktisk det VM landshold, som ser mest formstærke ud i øjeblikket. Inden dagens landskamp er oddset på 9 på Sportingbet, hvis Holland vinder hele turneringen. Spil det her
  • Over/under: Eftersom det er nok med et enkelt mål for at gå videre til kvartfinalerne, så er det mest sandsynligt, at det ikke kommer til at vælte ind med mål i dagens kamp. I lørdagens kampe så vi, at der blot blev scoret 2 mål i begge kampe og den tendens vurderer Bookmaker, vil fortsætte i dag. Mest sandsynligt er under 2,5 mål til odds 1,727.
  • Ciffetips: Eftersom det er mest sandsynligt med få mål her i knockoutfasen, så er det desværre de lave odds man kan hente på kampens resultat. Vi er ret overbeviste om at Holland IKKE kan tabe kampen i ordinær tid til Mexico, så alle odds og tips muligheder tager udgangspunkt i hollandsk sejr. 1:0 til odds 6,50, 2:0 til odds 8,50, 2:1 til odds 8,50.
  • Tidspunkt for første mål: Kommer det første mål i perioden 16-30 minut, giver Sportingbet odds 4,20 for det. Kommer den første scoring i perioden 31-45 er oddset hævet til 4,50. Er ret sikker på Holland kommer foran i første halvleg, eftersom Holland bør have som ambition at vinde denne kamp og scoringen skal helst komme tidligt. Mexico har mere interesse i at trække kampen så længe som muligt, idet de har fordel af det varme vejr og des længere kampen varer, des større er Mexico´s chance for at besejre hollænderne samlet. Forlænget spilletid og i yderste konsekvens straffesparks konkurrence vil være et ønske scenarie for Mexico.
  • Første målscorer: Der er 2 kandidater. Arjen Robben giver odds 5 og Robin Van Persie er i odds 4,50. Hovedtip
  • Spil det her: Alle odds er fra Sportingbet. 750 kroner i bonus til nye kunder. Få en konto og gratis bonus NU her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3