top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-06-2014 VM 2014 fodbold "Tæt på sikkert bet forslag" Costa Rica – Grækenland, kampstart 29. juni 2014 klokken 22:00, DR1, 1/8 finaleCosta Rica skal i søndagens sene VM ottendedelsfinale møde Grækenland. Begge lande er ret ”heldige”, idet ingen af landene på forhånd var blandt favoritterne til at gå videre fra gruppespillet. Begge er videre og kampen er umiddelbart meget ”åben”. Costa Rica er efter deres flotte spil og resultater fra gruppespillet favorit til at vinde ottendels finalen, men grækerne er enormt dygtige defensivt, så se hvad eksperterne vurderer kommer til at ske.
Spil fiduser.
  • Kampens resultat: Grækenland har uden tvivl fået den billigste billet af alle til ottendelsfinalerne. Et straffespark i kampens døende minutter mod Elfenbenskysten og BING, Grækenland vinder 2:1 og er videre.  Grækenland startede ellers VM med at tabe 3:0 til Colombia, som blev efterfulgt af et målløst møde med Japan. Costa Rica har på den anden side kæmpet sig til sin billet ved i en svær gruppe at kvalificere sig på bekostning af Italien og England. Costa Rica er klar favorit i denne kamp til at gå videre. Det mest sandsynlige i ordinær tid er dog uafgjort og et kryds til odds 3,0. PRIMÆRT BET! Spil det her
  • Over/under: Spil på under 1,5 mål til odds 2,30
  • Ciffertips: 0:0 til odds 6. Ingen af landene tør åbne sig og det bliver et taktisk opgør, der går i forlænget spilletid. Begge lande har allerede i gruppespillet spillet en 0:0. Costa Rica spillede uafgjort mod England, mens Grækenland gjorde det mod Japan.
  • Vi bruger denne bookmaker til dagens spil: Alle odds forslag tager udgangspunkt i bookmakeren Sportingbet. Få 750 kroner.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3