top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Ny topscorer ved VM 2014 – James Rodriguez – 5 mål

VM´s topscorer er efter Colombia igår besejrede Uruguay med 2:0 blevet James Rodriguez. Han er efter gårsdagens kamp noteret for 5 scoringer, et med hovedet, et med højrebenet og 3 scoringer med sit venstre ben. James har desuden scoret mål i ALLE 4 kampe Colombia hidtil har spillet ved dette års VM slutrunde i Brasilien.

James Rodriguez spillede indtil sommer sidste år i Porto, hvor han blev købt for cirka 330 millioner kroner af Monaco. I 2012 blev colombianeren kåret til den bedste spiller i den portugisiske liga.

James Rodrigues har udtalt, at hans drøm er at komme til at spille i Real Madrid engang i fremtiden. Eftersom han formentlig koster mere end 330 millioner i dag er det desuden kun en 4-5 klubber, som reelt har mulighed for at købe ham. Det gælder de absolutte topklubber i Premier League samt enten Barcelona eller Real Madrid.

James Rodriguez lavede i kampen mod Uruguay lørdag aften dette VM´s hidtil bedste mål. Målet var af høj teknisk kvalitet. Se målet nedenfor.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3