top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Ny topscorer ved VM 2014 – James Rodriguez – 5 mål

VM´s topscorer er efter Colombia igår besejrede Uruguay med 2:0 blevet James Rodriguez. Han er efter gårsdagens kamp noteret for 5 scoringer, et med hovedet, et med højrebenet og 3 scoringer med sit venstre ben. James har desuden scoret mål i ALLE 4 kampe Colombia hidtil har spillet ved dette års VM slutrunde i Brasilien.

James Rodriguez spillede indtil sommer sidste år i Porto, hvor han blev købt for cirka 330 millioner kroner af Monaco. I 2012 blev colombianeren kåret til den bedste spiller i den portugisiske liga.

James Rodrigues har udtalt, at hans drøm er at komme til at spille i Real Madrid engang i fremtiden. Eftersom han formentlig koster mere end 330 millioner i dag er det desuden kun en 4-5 klubber, som reelt har mulighed for at købe ham. Det gælder de absolutte topklubber i Premier League samt enten Barcelona eller Real Madrid.

James Rodriguez lavede i kampen mod Uruguay lørdag aften dette VM´s hidtil bedste mål. Målet var af høj teknisk kvalitet. Se målet nedenfor.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3