top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-06-2014 VM 2014 spil tips: Frankrig – Nigeria, kampstart 30. juni klokken 18:00, TV2, 1/8 finaleNigeria har ikke overpræsteret ved dette VM, men er alligevel gået videre til 1/8 finalen på bekostning af Iran og Bosnien. Især er Nigeria´s kamp mod Argentina i den sidste gruppekamp et bevis på, at Nigeria sagtens kan spille lige op med de bedste, når de rammer dagen. 2 gange kom Nigeria tilbage i kampen efter at Lionel Messi havde bragt Argentina foran. Nigeria tabte tilsidst fodboldkampen med et enkelt mål, men 2:3 nederlag til Argentina, det kan man ikke indvende noget imod. Frankrig er en af favoritterne til at vinde VM 2014 ikke mindst takket være deres flotte 5:2 sejr i gruppespillet mod Schweiz.


Spil fiduser til dagens VM 2014 ottendedels finale mellem Frankrig – Nigeria, kampstart klokken 18:00
  • Hvem vinder kampen: Frankrig til at vinde i ordinær tid er helt nede i odds 1,40 fra Sportingbet og andre bookmakere. Der er absolut ingen værdi i at spille på det. Nigeria til at vinde kampen mod Frankrig i ordinær tid, er derimod helt oppe i odds 8 og er efter Bookmaker´s opfattelse også ganske usandsynligt. Mest sandsynligt er et Nigeriansk hold, som er ganske godt sammenspillet, som vil satse på en dyb defensiv, som de ofte har haft succes med mod andre hold. I de sidste 7 kampe Nigeria har spillet, er 4 af dem endt med et uafgjort resultat, og 3 af dem er endt målløst 0:0. (Frankrig´s seneste gruppekamp mod Ecuador fik også et målløst 0:0 resultat. )Træneren Stephen Keshi ved godt, at hvis Nigeria skal have en chance mod Frankrig, så er det uafgjort man skal satse på. De 2 mest sandsynlige resultater er 1-tallet og ”X”- et og de er tæt på lige sandsynlige. ”X” giver blot et fremragende vanvittigt højt odds på 4,30 fra Sportingbet, så det er her værdien ligger. PRIMÆRT BET! Spil det her
  • Vinder af VM 2014: Inden dagens kamp giver Sportingbet odds 8,50, hvis det er Frankrig, der om 4 kampe kan kalde sig VM mestre anno 2014. Nigeria på den anden side kan godt gå hele vejen og se lige engang hvilket odds Sporting bet giver i dag INDEN kampen bliver spillet: Odds 201. Spiller man på en ny bookmaker eksempelvis Sportingbet med 750 kroner bonus, så er 100 kr på odds 201 faktisk en ikke usandsynlig lotto kupon. Mulig gevinst 20.100 kroner!
  • Ciffer tips: 0:0 til odds 12, 1:1 til odds 8,5, 2:2 til odds 23, 3:3 til odds 126.
  • Tidspunkt for første mål (1. halvleg): Ingen af landene vil tage unødig risiko i første halvleg, så få odds 2,75 for det også fra Sportingbet. Primært Bet.
  • Få 750 kroner og spil på odds forslagene ovenfor med Sportingbet´s bonus penge. Få bonus!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3