top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-06-2014 VM odds forslag med tips til betting: Tyskland – Algeriet, kampstart 30. juni klokken 22:00, TV2, 1/8 finaleAlgeriet snuppede lige andenpladsen i gruppe H for næsen af russerne, som ellers lå til at få den eftertragtede 1/8 finale indtil Islam Slimani i det 60. minut udlignede til 1:1. Sensationen var i hus og Algeriet var videre til knockout fasen ved dette års VM 2014. Dagens modstander er Tyskland, som efter at have imponeret i åbningskampen mod Portugal, som tyskerne vandt overlegent 4:0, ikke har vist den samme styrke i de 2 efterfølgende gruppekampe. Især den sidste kamp mod USA var ikke den forventede ”walkover”, som mange havde forventet.


Spilfiduser til dagens sene 1/8 finale kamp mellem Tyskland – Algeriet, kampstart 22:00
  • Spil forslag til stor spillerne: Tyskland går videre helt sikkert og oddset på det er også piv lavt, men det er enormt sikkert – eller så sikkert som det nu kan blive. Det ville være en sensation, så stor så stor, hvis Algeriet skulle være i stand til at ”verfe” tyskerne ud og det kommer ikke til at ske. Eksempelvis røg Mexico også ud igår mod Holland, som vi også havde forventet, selvom det var på et ”hængende hår”. Oddset på at tyskerne går videre uanset om det kræver forlænget spilletid er på 1,10 fra Sportingbet. Dette betting forslag egner sig naturligvis primært til store beløb. Spil det her
  • Kampens resultat: Meget usandsynligt at Algeriet kan holde nullet. Tyskerne derimod har holdt nullet i 2 kampe indtil nu, så spørgsmålet er, om de kan gøre det mod Algeriet, som ikke er frygtindgydende på de offensive pladser. Algeriets chance er at spille uafgjort mod tyskerne, men det kræver at de selv scorer mindst 1 mål, idet denne kamp næppe ender med 0:0. Kan de det? Det er faktisk ikke usandsynligt, idet tyskerne på ingen måde så uovervindelige ud mod hverken Ghana eller USA i gruppe G. Oddset på et ”X” er igen så vanvittigt højt, at der er enorm værdi heri. Spil på ”X” i ordinær tid til odds 5,20. 1-tallet giver odds 1,285. Spil det her
  • Ciffertips: 1:1 til odds 10 og 2:2 til odds 23.
  • Alle odds tager udgangspunkt i skarpe Sportingbet! Få 750 kr bonus.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3