top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Filmer Arjen Robben sig til et straffespark? Holland – Mexico ved VM 2014 i Brasilien

Arjen Robben er en af verdens bedste fodbold spillere. Han er måske den bedste fodbold spiller ved dette VM i Brasilien. Især var Hollands åbningskamp ved dette VM mod Spanien en kamp, der gav Robben topkarakter.

De seneste par dage er det dog et helt andet fokus, der har været på Hollands verdensklasse spiller, der til daglig er en fremtrædende spiller i Bayern München. Arjen har indrømmet, at han gjorde brug af skuespil i forskellige situationer i VM kampen mod Mexico den 29. juni 2014.

På denne side har vi gengivet et klip af straffesparket, som blev dømt. Er der straffespark her? Det er svært at bedømme og eftersom Robben har indrømmet, at han i lignende situationer TIDLIGERE i kampen populært sagt ”filmede” sig til frispark og straffespark, som dog IKKE blev dømt, så ser det ikke så heldigt ud.

Holland vandt i øvrigt kampen 2:1 over Mexico NETOP på straffesparks målet scoret i overtiden i klippet nedenfor!!! Indtil det 88. minut var Mexico foran 0:1. Wesley Sneijder scorede et regulært mål, mens der i dommerens overtid blev begået et tvivlsomt straffe mod Robben, som efterfølgende blev eksekveret af Klaas Jan Huntelaar.

Hvad synes du?

Er der straffe nedenfor? Skal Robben ha´en Oscar?
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3