top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-07-2014 VM 2014 i fodbold. Spil tips og fiduser: Frankrig - Tyskland, klokken 18:00, tv2, KvartfinaleFrankrig har en pænere statistik end Tyskland ved denne VM slutrunde i Brasilien. Eksempelvis har Frankrig vundet alle de kampe i ordinær tid, som de skulle vinde. Eneste kamp der ikke er vundet af det franske landshold, er fodboldkampen mod Ecuador i den sidste gruppekamp , idet den sluttede målløst 0:0. Tyskland har været langt mere svingende i deres præstationer. Første gruppe kamp blev vundet overbevisende 4:0 over Portugal og alle fodbold iagttagere var på banen og gøre Tyskland til en større favorit, end kampene efterfølgende har kunne leve op til. Sidste kamp tyskerne spillede mod Algeriet i 1/8 finalen var en kæmpe skuffelse for et stjernespækket landshold, idet kampen i ordinær tid endte med 0:0, som vi også havde et bettips på. I den forlængede tid var tyskerne dog det bedste mandskab, idet de tapre mænd fra Algeriet tilsidst måtte give op, idet de fysisk var blevet slidt op. Alligevel var der spænding til sidste minut, idet Algeriet og Tyskland begge scorede i den forlængede spilletids døende sekunder. Algeriet kunne med lidt held have fået straffesparks konkurrence, så tyskerne har endnu ikke leveret det fodbold, som man som trofast VM tilskuer med rette kan forvente.
  • Alle odds nedenfor er spillet hos bet365. Få selv en konto i dag, den er helt gratis og giver dig en masse fordele blandt andet gratis direkte fodbold og tennis tv på computeren.
Spil fiduser til VM kvartfinalen: Frankrig - Tyskland
  • Kampens resultat – Bookmaker mener: Frankrig og Tyskland er begge enormt store fodbold nationer og begge lande kunne snildt sammensætte 2-3 landshold, som kunne begå sig til et VM. Det er derfor et åbent spørgsmål, hvem der vinder denne kamp og igen må det være et ”X” til odds 3,10, der er det mest sandsynlige.
  • Dette land går videre til semi-finalen: Ellers hvis man vil spille på en vinder, så snup det uhørt høje odds på, at Tyskland går videre til semi finalen uanset, om det kræver straffespark konkurrence eller ej. Oddset er ganske flot på 1,90 og tyskerne BØR være bedre end franskmændene på en god dag. Tyskland har desuden været fast deltager i semifinalen ved de seneste 3 VM-slutrunder og i dage tager de den fjerde. PRIMÆRT TIP!
  • Ciffertips: Det er relativt sjældent, at fodbold kampe slutter med 0:0, men i denne vel nok mest interessante kamp mellem 2 europæiske nationer ved VM i Brasilien 2014, er det vores mest sandsynlige bud på ciffer tips. 0:0 til odds 8, 1:1 til odds 5,50, eller  0:1 til odds 8.
  • Vinder af VM 2014: Inden kampen i dag kan man fra bet365 få odds 5,50, hvis Tyskland den 13. juli er verdensmester, mens franskmændene giver odds 8.
  • Hvem scorer det første mål: Mest oplagt til at score første mål er Thomas Müller fra Tyskland  til odds 6 eller Benzema fra Frankrig til odds 5,50.
  • Kom i gang: Alle odds er spillet hos bet365 og er du ny kunde, så husk du får 1000 kroner gratis bonus penge.
    Få konto og 1000 kroner her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3