top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-07-2014 Oddset forslag og mest sikre tips: Brasilien - Colombia, klokken 22:00, DR, KvartfinaleBrasilien spiller hver eneste kamp med et vanvittigt forventningspres. VM i fodbold 2014 SKAL vindes i år alt andet er en fiasko. Indtil nu har Brasilien ikke været overbevisende i hovedparten af sine kampe. Den seneste kamp har nok været den værste, set med de brasilianske briller. Chile var modstanderen i 1/8 finalen og blot få sekunder fra straffesparks konkurrencen havde Chile et skud på overliggeren – et forsøg der sagtens kunne være gået ind. Det gjorde det ikke og i stedet var Brasilien HELDIGE at vinde det lotteri, som en straffesparks konkurrence er. Begge lande var ringe og brændte flere chancer foran mål i straffesparks konkurrencen og endnu engang var Brasilien heldige at gå videre. Spørgsmålet er om Brasilien kan fortsætte med at være heldige uden at levere verdensklasse spil, når de i aften klokken 22:00 møder Colombia, som er det bedste landshold ved denne slutrunde indtil nu. James Rodriguez fra Colombia er inden nogle af kampene bliver spillet i aften nummer 1 på VM´s topscorer liste med sine 5 mål. Colombia er med sin målscore på 11:2 og 4 sejre i træk det umiddelbart mest succesfulde landshold ved denne slutrunde.
  • Oddsene nedenfor bliver ALLE spillet på bet365. Husk der er livebetting på kampen også. Få DIN gratis konto og kom ind i kampen her.
Spilfiduser til TOPKAMPEN fredag aften 4. juli 2014 klokken 22:00 på DR mellem 2 sydamerikanske fodbold stormagter: Brasilien - Colombia
  • Kampens resultat: Brasilien og Colombia er 2 sydamerikanske lande, som kender hinanden særdeles godt. De seneste 4 møder mellem dem er endt med uafgjort og kvartfinalens betydning taget i betragtning, så er det faktisk MEGET MEGET MEGET sandsynligt, at dagens opgør endnu engang ender med et ”X” til enormt høje odds 3,90 i ordinær tid. (I kampen mellem Tyskland og Algeriet, der i ordinær tid sluttede 0:0 ramte Bookmaker PLET med et "X" til odds 5,20 - se forslag.) PRIMÆRT FORSLAG
  • Ciffertips: I dagens andet spil forslag mellem Frankrig og Tyskland skriver Bookmaker, at resultatet 0:0 er relativt sjældent. Det er også, derfor at bet365 altid giver alle pengene retur på ciffertips, når en hvilken som helst kamp ender 0:0, hvis man har spillet på noget andet. Alligevel i dette tilfælde er 0:0 resultatet, vi udelukkende vil spille på. 3 af de seneste 4 møder mellem Brasilien og Colombia er alle endt uafgjort 0:0. Odds på 0:0 giver odds 9 og er et FLOT odds. Meget flot odds fra bet365.
  • Straffesparks konkurrence: Brasilien går videre efter forlænget spilletid og vurderer denne kamp KUN kan afgøres i en straffesparks konkurrence. Bet365 giver helt forrygende odds 7 på at kampen bliver forlænget til det yderste.
  • Brasilien kvalificerer sig videre til semi finalen ved VM i fodbold 2014: Det giver odds 1,40, hvis Brasilien er landet, der går videre, uanset hvordan det sker. HOVEDTIP.
  • Kom i gang: Få gratis 1000 kroner og spil et eller flere af odds forslagene ovenfor på bet365.
    Gratis konto og 1000 kroner – ja tak! (Tager 5. minutter og du er i gang)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3