top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-07-2014 Oddset forslag og mest sikre tips: Brasilien - Colombia, klokken 22:00, DR, KvartfinaleBrasilien spiller hver eneste kamp med et vanvittigt forventningspres. VM i fodbold 2014 SKAL vindes i år alt andet er en fiasko. Indtil nu har Brasilien ikke været overbevisende i hovedparten af sine kampe. Den seneste kamp har nok været den værste, set med de brasilianske briller. Chile var modstanderen i 1/8 finalen og blot få sekunder fra straffesparks konkurrencen havde Chile et skud på overliggeren – et forsøg der sagtens kunne være gået ind. Det gjorde det ikke og i stedet var Brasilien HELDIGE at vinde det lotteri, som en straffesparks konkurrence er. Begge lande var ringe og brændte flere chancer foran mål i straffesparks konkurrencen og endnu engang var Brasilien heldige at gå videre. Spørgsmålet er om Brasilien kan fortsætte med at være heldige uden at levere verdensklasse spil, når de i aften klokken 22:00 møder Colombia, som er det bedste landshold ved denne slutrunde indtil nu. James Rodriguez fra Colombia er inden nogle af kampene bliver spillet i aften nummer 1 på VM´s topscorer liste med sine 5 mål. Colombia er med sin målscore på 11:2 og 4 sejre i træk det umiddelbart mest succesfulde landshold ved denne slutrunde.
  • Oddsene nedenfor bliver ALLE spillet på bet365. Husk der er livebetting på kampen også. Få DIN gratis konto og kom ind i kampen her.
Spilfiduser til TOPKAMPEN fredag aften 4. juli 2014 klokken 22:00 på DR mellem 2 sydamerikanske fodbold stormagter: Brasilien - Colombia
  • Kampens resultat: Brasilien og Colombia er 2 sydamerikanske lande, som kender hinanden særdeles godt. De seneste 4 møder mellem dem er endt med uafgjort og kvartfinalens betydning taget i betragtning, så er det faktisk MEGET MEGET MEGET sandsynligt, at dagens opgør endnu engang ender med et ”X” til enormt høje odds 3,90 i ordinær tid. (I kampen mellem Tyskland og Algeriet, der i ordinær tid sluttede 0:0 ramte Bookmaker PLET med et "X" til odds 5,20 - se forslag.) PRIMÆRT FORSLAG
  • Ciffertips: I dagens andet spil forslag mellem Frankrig og Tyskland skriver Bookmaker, at resultatet 0:0 er relativt sjældent. Det er også, derfor at bet365 altid giver alle pengene retur på ciffertips, når en hvilken som helst kamp ender 0:0, hvis man har spillet på noget andet. Alligevel i dette tilfælde er 0:0 resultatet, vi udelukkende vil spille på. 3 af de seneste 4 møder mellem Brasilien og Colombia er alle endt uafgjort 0:0. Odds på 0:0 giver odds 9 og er et FLOT odds. Meget flot odds fra bet365.
  • Straffesparks konkurrence: Brasilien går videre efter forlænget spilletid og vurderer denne kamp KUN kan afgøres i en straffesparks konkurrence. Bet365 giver helt forrygende odds 7 på at kampen bliver forlænget til det yderste.
  • Brasilien kvalificerer sig videre til semi finalen ved VM i fodbold 2014: Det giver odds 1,40, hvis Brasilien er landet, der går videre, uanset hvordan det sker. HOVEDTIP.
  • Kom i gang: Få gratis 1000 kroner og spil et eller flere af odds forslagene ovenfor på bet365.
    Gratis konto og 1000 kroner – ja tak! (Tager 5. minutter og du er i gang)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3