top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-07-2014 Mest oplagte spil med stor gevinst chance: Argentina - Belgien, kampstart klokken 18:00, DR1, Kvartfinale
Argentina og Belgien har noget til fælles. De er kommet langt uden på nogen måde at imponere. Argentina er et landshold, der groft sagt ER Lionel Messi. Resten af landsholdet virker handlingslammet, hvis ikke Lionel Messi tryller og får scoret. Sjældent har man set et land, der står og falder med blot én enkelt fodboldspiller. Argentina var meget tæt på i 1/8 finalen mod Schweiz at skulle ud i lotteriet, som en straffesparks konkurrence er, men blot 2 minutter før den forlængede spilletid var udløbet, kom en forløsende scoring fra Angel Di Maria med forarbejde af Messi naturligvis. Argentina – I skylder stadigvæk en kamp i verdensklasse, hvis I vil vinde VM. Belgien er et landshold med en masse verdensstjerner og det belgiske landshold har efter mange eksperters opfattelse et uforløst potentiale. Det så man også i 1/8 finalen mod USA, hvor Belgien var klart dominerende og producerede et hav af chancer. Er Belgien i stand til at fortsætte det spil, så kan de sagtens matche et ikke velkørende argentinsk landshold. Belgien skulle dog også ud i forlænget spilletid mod amerikanerne før de hev den vitale kvartfinale plads hjem.
  • Få en konto i dag hos fx bet365 med 1000 kroner gratis bonus og spil på et eller flere af odds forslagene på denne side. Alle odds nedenfor er OGSÅ fundet på bet365.
Spil fiduser til Messi og Argentina mod Lukaku og Belgien ved VM 2014 kvartfinale
  • Kampens resultat: Argentina burde med nogle af verdens farligste offensive spillere være i stand til at udfordre det belgiske forsvar fra første fløjt. De første 4 kampe Argentina har spillet har dog vist, at effektiviteten fra Lionel Messi og hold kammeraterne ikke har været optimal. Kampen i vores optik er fuldstændig åben og vi kan ikke se, hvorfor bookmakerne mener, at Argentina er store favoritter i denne kamp. Det mest oplagte er IGEN et ”X” i ordinær tid til odds 3,40. HOVEDTIP
  • Hvem går videre til semi finalen: VM i Brasilien bliver afviklet i sydamerika og Argentina bør kunne drage fordel af en slags hjemmebane. Argentina er det mest sandsynlige bud på, hvem der går videre til semi-finalen og oddset på det uanset om det kræver ekstra tid og straffesparks konkurrence er på 1,50. HOVEDTIP
  • Denne kamp bliver afgjort i straffesparks konkurrence – højt odds: Få odds 6,50 på at disse 2 enormt stærke defensive landshold skal ud i den ultimative tvekamp --> En straffesparks konkurrence.
  • Over/ under spil: Kun Algeriet har på straffe været i stand til at score mål på Belgien i ordinær spilletid ved denne VM slutrunde. For Argentina er der ligeledes i ordinær tid blot scoret et enkelt mål på dem af Nigeria i løbet af slutrundes hidtil 4 afviklede kampe. Det er 2 meget effektive defensive landshold, som kommer til at stå over for hinanden denne lørdag. Mest sandsynligt i ordinær tid er derfor få mål. Spil på under 2,5 mål til odds 1,66.
  • Ciffertips: 0:0 til odds 9, 1:1 til odds 6.
  • Alle odds bliver spillet hos bet365. (Få 1000 kroner start bonus)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3