top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-07-2014 VM 2014: Vakse odds fiduser til raske tippere, Holland - Costa Rica, kampstart klokken 22:00, TV2, KvartfinaleCosta Rica er lilleput fodbold nationen fra Mellemamerika, som har overrasket alt og alle ved at gå videre til dagens kvartfinale mod Holland. På sin vej har Costa Rica efterladt landene Uruguay, Italien, England og senest Grækenland på sin vej.  I dagens kvartfinale er Costa Rica alligevel på forhånd stemt ude af samtlige eksperter, der mener de ved noget om fodbold. Holland som er CR´s modstander i dag er regnet for kæmpefavorit og oddset på 1-tallet og hollandsk sejr er fornærmende ringe og uden nogen værdi overhovedet. Holland har udover sin åbningskamp mod Spanien med Persie og Robben i hopla ikke i de efterfølgende kampe formået at holde niveauet. I den seneste 1/8 finale var det med det yderste af tåneglene, at Holland gik videre på et diskutabelt straffespark. Holland burde være enormt taknemmelige for at være kommet så langt ved dette VM, som de er, for heldet har de i hvert fald haft brug for i de seneste kampe.
  • Alle odds forslag denne lørdag spilles på bet365. Nye kunder får intro bonus på 1000 kroner.
Spilfiduser:
  • Kampens resultat: Costa Rica har overrasket med sine resultater især i sine gruppekampe, hvor de var undertippet i samtlige opgør. Et 2-tal fåes til kongeodds i dag på 7,50 og er mindst ligeså sandsynligt som hollandsk sejr, der blot giver odds 1,53.
  • Over/ under: Costa Rica er kommet så langt ved dette VM i Brasilien i sær i kraft af et yderst effektivt forsvar. Italien har ikke kunne score mål på dem, England kunne ikke og Uruguay scorede blot en enkelt, men fik så 3 den anden vej. Costa Rica er svære at spille mod og Holland skal jagte det enlige mål, men kan lige så godt selv blive straffet i den anden ende. Alt taler for et målfattigt opgør eller en 1:0 til et af landene. Spil på under 2,5 mål til odds 1,70. Meget sandsynligt!
  • Kvalificerer sig: Costa Rica giver et fornemt odds på 4,75 ved at kvalificere sig til semifinalen, uanset hvordan det sker. Er Holland et bedre landshold end landene England, Uruguay og Italien? Umiddelbart nej og der er derfor enorm værdi i at satse på at Costa Rica er samlet vinder efter kampen har fundet et resultat i aften. HOVEDTIP.
  • Spil på et eller flere af odds forslagene ovenfor med 1000 kroner bonus på live betting eksperten bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3