top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Tour De France 2014: Få overblikket over oddset og tips fiduser til samlet vinder, point trøjen, bjerg trøjen, hold konkurrencen osv.

Overblik til odds og spil fiduser til Tour De France 2014

 • VIGTIGT: Denne artikel er opdateret til den nyeste stilling i Tour De France 2014. Se den nyeste stilling og hvem der med meget stor sandsynlighed vinder etape 17 den 23. juli 2014. Klik her
 • Prøv at sammenligne denne artikel med den nye med opdaterede odds. Håber I spillede på Nibali til odds 10!!!
Tour De France 2014 er netop begyndt 5. juli og det betyder sommerferie for rigtig mange mennesker. Det er blevet en tradition at følge med i Tour De France cirkusset og især bjerg etaperne og enkeltstarterne får selv dem der ikke er så interesserede i sport generelt til at kigge med.

På Bookmaker er det spil og odds der er vores store interesse og på denne side kan du på en let og overskuelig måde se hovedparten af de spil, som en tilfældig bookmaker tilbyder sine kunder at spille på i dette års Tour De France. Vi har valgt at benytte et eksempel til at illustrere hvem der er favoritter, hvem der er outsidere  og endelig hvem der reelt ikke har en jordisk chance for at vinde i en specifik odds kategori.

Afslutningsvis vil vi som altid opfordre dig til at spille på et eller andet, beløbets størrelse er underordnet, det vigtigste er at man har noget på spil, når man ser Tour De France. Det gør spændingen lige den tand højere end hvis man ikke risikere noget som heldt, når man sidder og ser Tour De France på tv med Jørgen Leth og øvrige kommentatorer.
 • Kom i gang: Alle odds eksempler nedenfor på denne side er fundet på bet365, som har et konkurrence dygtigt Tour De France program med odds på alt muligt. Få 1000 kroner start bonus og start med at spille for bookmakerens penge.
 • Dansk tv sendetider og etaperne: Bookmaker har lavet et kort og overskueligt Tv program for Tour De France 2014.
 • Etaperne i årets Tour: Vil du være på forkant, så print en eller flere af ruterne. Etaperne i Tour De France 2014.
1. Oversigt over alle odds muligheder på bet365

Det første man skal gøre er at gå ind på bet365 her. I venstre side er der en masse menuer. Du skal klikke på menuen ”cykling” og vinduet nedenfor dukker op. Dernæst kan du klikke på eksempelvis ”vinder” og et nyt vindue dukker op med alle favoritterne til at vinde Tour De France 2014 og det hedder i Tour De France jargon vinde ”Den Gule Trøje”.
 

 
2. Hvem vinder Tour De France 2014 med odds? (Den Gule Trøje)

Der er reelt kun 2 potentielle vindere af Tour De France 2014, som oddsene på billedet nedenfor også klart indikerer. Det er kun uheld, sygdom, doping anklager, styrt og lignende omstændigheder og hændelser, der kan ændre ved dette. Nøgternt set er det formentlig også Chris Froome, der vinder årets Tour De France. Alberto Contador KAN udfordre ham javist og Alberto ser umiddelbart også stærkere ud i år end sidste år. Vi minder blot om alle årene med Indurain, Armstrong etc. Froome er i en helt anden liga som dem, når han virkelig træder til op af bjergene og i enkeltstarten, er der ingen, der kan røre ham.
 • Mest sandsynlige vinder af Tour De France 2014 er  --> Chris Froome --> Odds 1,83
 • En fræk outsider som kunne overraske, hvis eksempelvis såvel Froome som Contador begge løber ind i store tidstab er Vincenzo Nibali --> Odds 10.
 • Få 1000 kroner bonus og spil her

 
3. Hvem vinder den grønne point trøje i Tour De France 2014  med odds?

Der er ikke så meget spænding i denne konkurrence og den kloge tipper bør udnytte det. På første dagen i går den 5. juli udgik sidste års nummer 2 i konkurrencen Mark Cavendish. Peter Sagan har desuden vundet point trøjen 2 år i træk og der var knap 100 point mellem Sagan og Cavendish sidste år, da dysten om point trøjen var afgjort. Sagan var enormt overlegen!
 • Meget sikkert bud på en vinder i denne konkurrence er Peter Sagan --> Odds 1,25


 
4. Hvem snupper den prikkede bjergtrøje i TDF ´14 med odds

Oddset er lavest på favoritterne til den gule trøje. Det er ikke ensbetydende med at det er dem der med størst sandsynlighed ender med at vinde den prikkede bjerg trøje. Faktum er at siden Richard Virenque er der ikke mange cykel ryttere, der på forhånd har proklameret, at de har som målsætning at vinde den prikkede bjerg trøje. Der er simpelthen ikke nok prestige i at vinde den trøje for de bedste klassements ryttere, som i stedet satser på en placering i top 10 i stedet for målrettet at gå efter den prikkede.
Spil på den prikkede bjerg trøje er her i start fasen af Tour De France meget tæt på casino spil og Bookmaker opfordrer dig til IKKE at placere nogle store væddemål her, før løbet er kommet i gang og man kan få en indikation af hvilke ryttere, der går efter point trøjen OG samtidig har en sandsynlig mulighed for også at beholde den til Paris. Vil man endelig spille på en mulig kandidat her fra start, så snup en af outsiderne med et højt odds.
 • Et usikkert bud, men det er set før at franske ryttere prioriterer denne trøje, idet de andre trøjer er uden for rækkevidde: Thibaut Pinot --> Odds 34

 
5. Holdkurrencen – Hvem vinder den med odds

Vil selv vente med at spille på den INDEN løbet har kørt i en uges tid. Froomes hold fra Team Sky er dog et godt bud til odds 7,50.
 

 
6. Slutter i top 10 – vi tror på Fuglsang!

Dette er en sjov lille konkurrence. Eftersom vi ikke har nogle potentielle danskere med i top 3, så er det dejligt vi har Jakob Fuglsang. Han går efter en top 10 placering og flere eksperter har ligefrem udtalt, at han kan gå efter en top 5 i år.
 • Relativt sikkert bud på en mulig kandidat i top 10 er Jakob Fuglsang --> Odds 2
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3