top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-07-2014 VM 2014 Spil tips ”Den moralske Finale” Brasilien – Tyskland, kampstart 8. juli 2014 klokken 22:00

Den "moralske finale" ved VM 2014: Semifinale Brasilien - Tyskland, med tips forslag og mest sandsynlige odds

Brasilien har været favoritter til at vinde VM 2014 fra dag 1. I mellemtiden er der sket noget ganske væsentligt. Brasiliens altoverskyggende profil Neymar er blevet skadet og VIL IKKE spille hverken i dagens kamp mod Tyskland 8. juli 2014 og det samme gælder en eventuel finale den 13. juli. Tyskland spåes derfor af de flester fodbold eksperter at være favoritter til at vinde fodboldkampen i dag OG vinde VM. Tyskland har den fordel, at de er næsten skadesfri og kan stille med et komplet hold. Brasilien er stadigvæk et stærkt landshold, selvom den enormt vigtige Thiago Silva ligeledes ikke kan spille i dag for Brasilien på grund af karantæne. Aftenens semifinale mellem det formentlig bedste sydamerikanske landshold mod det i øjeblikket bedste europæiske landshold tegner til at blive en moralsk finale. Dagens vinder vil være favorit til at vinde VM 2014 og så er det ligegyldigt om det bliver Argentina eller Holland der kommer til at være modstanderen i finalen. Læs spil fiduser til VM kampen...
 • Alle odds nedenfor bliver spillet på bet365 – fordi de er blandt de bedste på de fleste parametre, som os der spiller tit efterspørger og de har ovenikøbet ofte de højeste odds.
  Få selv en konto hos den største odds udbyder i Europa her. (Husk 1000 kroner start bonus plus ekstra 500 kroner til mobil og tablet)
Spilfiduser til dagens MORALSKE FINALE mellem værtsnationen Brasilien og Tyskland, kampstart klokken 22:00. TV info: TV2.
 • Sådan ender semi-finalen i ordinær tid: På verdensranglisten ligger Brasilien og Tyskland begge 2 i top 3 og har gjort det meget længe. Begge lande var inden denne VM slutrunde blandt de mest oplagte bud på ”vinder af VM 2014”. Indtil nu har ingen af landene dog været så suveræne, at man kan konkludere, at de har levet op til favoritværdigheden, selvom de begge nu er meget tæt på en finaleplads.
  Kampen i dag er meget åben og umiddelbart er dette et logisk ”X” til odds 3,25. Oddsene afspejler også at samtlige bookmakere herunder bet365 ikke mener, at der er nogen favoritter i denne kamp. Der er flere faktorer, der taler for at Tyskland burde være favoritter. A. De vigtigste argumenter er fraværet af denne slutrundes mest omtalte landsholds profil NEYMAR. Han er ikke med i dag. B. Dernæst er anfører Thiago Silva heller ikke med for Brasilien i dag. Begge spillere er nøglespillere og Neymar har i udpræget grad været kampafgørende ved denne slutrunde for Brasilien. Når Neymar ikke er på banen, er det svært at se, hvor chancerne skal komme fra. Det forekommer derfor mest sandsynligt, at Brasilien på grund af disse væsentlige fravær skal satse på at få uafgjort i ordinær spilletid og det kan de sagtens på hjemmebane. PRIMÆRT TIP
 • Dette landshold går videre til finalen: Brasilien har hjemmebane og der vil blive kendelser i løbet af kampen, der går deres vej. Der er et flot odds på at brasilianerne går videre, uanset om det kræver forlænget spilletid og straffesparks konkurrence. Oddset er helt oppe ar ringe på 1,90 og det er i øjeblikket præcis det samme, som hvis Tyskland skulle gå videre. Det SKAL udnyttes, at man får enormt flotte odds på Brasilien. Selvfølgelig kommer de i finalen. PRIMÆRT TIP!
 • Straffesparks konkurrence: Oddset på at kampen går helt ud til ”lotteriet” og straffesparks konkurrence er ganske godt betalt og meget sandsynligt eftersom Brasilien ikke kan møde i stærkeste opstilling grundet fraværet af Neymar og Thiago Silva. Odds på en landskamp der ender med straffesparks konkurrence er på 6.
 • Kampens resultat: 0:0 til odds 7, som det er set allerede i flere af de andre VM kampe her i knock out fasen. Ellers er 1:1 til odds 6 og 2:2 til odds 17 også plausible bud.
 • Første målscorer og målscorer når som helst: Thomas Müller har i den grad udmærket sig ved dette VM for Tyskland med sine mange mål. Scorer han først fåes det til odds 6,50  og scorer han når som helst er oddset 3,10.
 • Over eller under 2,5 mål: Få mål dvs. under 2,5 mål til odds 1,53 er afgjort det mest sandsynlige resultat i dag og Bookmaker´s PRIMÆRE odds forslag. Vi spiller det selv i den grad. Kampens enorme betydning gør, at ingen af landsholdene vil tage unødvendige risici og det kan meget vel blive en taktisk affære og de ender ofte med få mål. PRIMÆRT TIP!!! Spil det her
 • Vinder af VM 2014 i fodbold: Brasilien bør i kraft af hjemmebane fordelen og hvad det medfører af ekstra gejst, glæde og opbakning til spillerne fra de euforiske brasilianske tilskuere plus hjælp fra dommeren etc. lige have den tand ekstra i afgørende situationer. Uanset om Brasilien mangler en eller 2 nøglespillere på sit landshold i aftenens kamp, så er Brasilien stadigvæk et verdensklasse hold som minimum bør kunne spille lige op med tyskerne og faktisk burde de i vores bog stadigvæk være et stærkere landshold spiller for spiller på de fleste positioner. Oddset er INDEN dagens kamp går i gang på stadigvæk flotte odds 3,60. Brasilien er i indbyrdes kampe desuden tyskerne overlegen.  I landenes 21 indbyrdes kampe har Brasilien vundet 12, mens tyskerne blot har vundet 4!
 • Spil på et eller flere af odds forslagene ovenfor
  og få 1000 keroner her.Ved uafgjort giver DENNE bookmaker som den eneste pengene tilbage
Bet365 ved af erfaring, at deres kunder elsker action og mål i fodbold kampene. Derfor giver de til denne kamp og i øvrigt til ALLE fodbold kampe (superliga, Premier League, La Liga, Bundesliga etc.) en vedvarende bonus, idet man ALTID ved ciffertips spil får sine penge retur, hvis man spiller på et ciffertips med mål, fx, 1:0, 2:1 eller lignende, men kampen i ordinær tid slutter med resultatet 0:0. Ciffertips er derfor oplagt altid at spille hos denne bookmaker på grund af denne bonus ordning.


Bliver der mange mål i dagens kamp?
Mest sandsynligt er en taktisk kamp mellem 2 meget godt organiserede defensive landshold. Begge landshold er karakteriseret ved at have klassespillere og profiler på stort set samtlige positioner på deres respektive landshold. Der bliver derfor ikke mange mål, så spil på under 2,5 mål til odds 1,53.


Straffesparks konkurrence giver et fornemt odds og er plausibelt
Det er faktisk meget sandsynligt, at dagens moralske finale i ordinær spilletid og i forlænget spilletid ikke bliver afgjort. Straffesparks konkurrencen bliver formentlig igen en realitet i aften og det giver odds 6 på bet365, som det allerede er sket op til flere gange ved VM i Brasilien. Senest var det i den dramatiske kamp mellem Costa Rica og Holland, hvor Holland først tilsidst i straffesparkskonkurrencen heldigt var i stand til at vinde over Costa Rica. Indtil da var kampen endt 0:0 trods KÆMPE chancer til især Holland, men også Costa Rica havde deres muligheder mod slutningen af kampen.


Kampens resultat med et monster odds til de risiko villige
Mest sandsynlige resultat i dagens kamp er enten 0:0 til odds 7 eller eller 1:1 til odds 6. De 2 seneste opgør mellem Brasilien og Tyskland  har dog været meget målrige, så ser man bort fra kampens enorme betydning og tror at landene satser ”hele butikken” fra start og giver publikum en drømmekamp, så giver 3:3 et fremragende odds på 67. Bookmaker er dog ”næsten sikker” på en 0-løsning.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3