top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-07-2014 VM 2014 Spil tips ”Den moralske Finale” Brasilien – Tyskland, kampstart 8. juli 2014 klokken 22:00

Den "moralske finale" ved VM 2014: Semifinale Brasilien - Tyskland, med tips forslag og mest sandsynlige odds

Brasilien har været favoritter til at vinde VM 2014 fra dag 1. I mellemtiden er der sket noget ganske væsentligt. Brasiliens altoverskyggende profil Neymar er blevet skadet og VIL IKKE spille hverken i dagens kamp mod Tyskland 8. juli 2014 og det samme gælder en eventuel finale den 13. juli. Tyskland spåes derfor af de flester fodbold eksperter at være favoritter til at vinde fodboldkampen i dag OG vinde VM. Tyskland har den fordel, at de er næsten skadesfri og kan stille med et komplet hold. Brasilien er stadigvæk et stærkt landshold, selvom den enormt vigtige Thiago Silva ligeledes ikke kan spille i dag for Brasilien på grund af karantæne. Aftenens semifinale mellem det formentlig bedste sydamerikanske landshold mod det i øjeblikket bedste europæiske landshold tegner til at blive en moralsk finale. Dagens vinder vil være favorit til at vinde VM 2014 og så er det ligegyldigt om det bliver Argentina eller Holland der kommer til at være modstanderen i finalen. Læs spil fiduser til VM kampen...
 • Alle odds nedenfor bliver spillet på bet365 – fordi de er blandt de bedste på de fleste parametre, som os der spiller tit efterspørger og de har ovenikøbet ofte de højeste odds.
  Få selv en konto hos den største odds udbyder i Europa her. (Husk 1000 kroner start bonus plus ekstra 500 kroner til mobil og tablet)
Spilfiduser til dagens MORALSKE FINALE mellem værtsnationen Brasilien og Tyskland, kampstart klokken 22:00. TV info: TV2.
 • Sådan ender semi-finalen i ordinær tid: På verdensranglisten ligger Brasilien og Tyskland begge 2 i top 3 og har gjort det meget længe. Begge lande var inden denne VM slutrunde blandt de mest oplagte bud på ”vinder af VM 2014”. Indtil nu har ingen af landene dog været så suveræne, at man kan konkludere, at de har levet op til favoritværdigheden, selvom de begge nu er meget tæt på en finaleplads.
  Kampen i dag er meget åben og umiddelbart er dette et logisk ”X” til odds 3,25. Oddsene afspejler også at samtlige bookmakere herunder bet365 ikke mener, at der er nogen favoritter i denne kamp. Der er flere faktorer, der taler for at Tyskland burde være favoritter. A. De vigtigste argumenter er fraværet af denne slutrundes mest omtalte landsholds profil NEYMAR. Han er ikke med i dag. B. Dernæst er anfører Thiago Silva heller ikke med for Brasilien i dag. Begge spillere er nøglespillere og Neymar har i udpræget grad været kampafgørende ved denne slutrunde for Brasilien. Når Neymar ikke er på banen, er det svært at se, hvor chancerne skal komme fra. Det forekommer derfor mest sandsynligt, at Brasilien på grund af disse væsentlige fravær skal satse på at få uafgjort i ordinær spilletid og det kan de sagtens på hjemmebane. PRIMÆRT TIP
 • Dette landshold går videre til finalen: Brasilien har hjemmebane og der vil blive kendelser i løbet af kampen, der går deres vej. Der er et flot odds på at brasilianerne går videre, uanset om det kræver forlænget spilletid og straffesparks konkurrence. Oddset er helt oppe ar ringe på 1,90 og det er i øjeblikket præcis det samme, som hvis Tyskland skulle gå videre. Det SKAL udnyttes, at man får enormt flotte odds på Brasilien. Selvfølgelig kommer de i finalen. PRIMÆRT TIP!
 • Straffesparks konkurrence: Oddset på at kampen går helt ud til ”lotteriet” og straffesparks konkurrence er ganske godt betalt og meget sandsynligt eftersom Brasilien ikke kan møde i stærkeste opstilling grundet fraværet af Neymar og Thiago Silva. Odds på en landskamp der ender med straffesparks konkurrence er på 6.
 • Kampens resultat: 0:0 til odds 7, som det er set allerede i flere af de andre VM kampe her i knock out fasen. Ellers er 1:1 til odds 6 og 2:2 til odds 17 også plausible bud.
 • Første målscorer og målscorer når som helst: Thomas Müller har i den grad udmærket sig ved dette VM for Tyskland med sine mange mål. Scorer han først fåes det til odds 6,50  og scorer han når som helst er oddset 3,10.
 • Over eller under 2,5 mål: Få mål dvs. under 2,5 mål til odds 1,53 er afgjort det mest sandsynlige resultat i dag og Bookmaker´s PRIMÆRE odds forslag. Vi spiller det selv i den grad. Kampens enorme betydning gør, at ingen af landsholdene vil tage unødvendige risici og det kan meget vel blive en taktisk affære og de ender ofte med få mål. PRIMÆRT TIP!!! Spil det her
 • Vinder af VM 2014 i fodbold: Brasilien bør i kraft af hjemmebane fordelen og hvad det medfører af ekstra gejst, glæde og opbakning til spillerne fra de euforiske brasilianske tilskuere plus hjælp fra dommeren etc. lige have den tand ekstra i afgørende situationer. Uanset om Brasilien mangler en eller 2 nøglespillere på sit landshold i aftenens kamp, så er Brasilien stadigvæk et verdensklasse hold som minimum bør kunne spille lige op med tyskerne og faktisk burde de i vores bog stadigvæk være et stærkere landshold spiller for spiller på de fleste positioner. Oddset er INDEN dagens kamp går i gang på stadigvæk flotte odds 3,60. Brasilien er i indbyrdes kampe desuden tyskerne overlegen.  I landenes 21 indbyrdes kampe har Brasilien vundet 12, mens tyskerne blot har vundet 4!
 • Spil på et eller flere af odds forslagene ovenfor
  og få 1000 keroner her.Ved uafgjort giver DENNE bookmaker som den eneste pengene tilbage
Bet365 ved af erfaring, at deres kunder elsker action og mål i fodbold kampene. Derfor giver de til denne kamp og i øvrigt til ALLE fodbold kampe (superliga, Premier League, La Liga, Bundesliga etc.) en vedvarende bonus, idet man ALTID ved ciffertips spil får sine penge retur, hvis man spiller på et ciffertips med mål, fx, 1:0, 2:1 eller lignende, men kampen i ordinær tid slutter med resultatet 0:0. Ciffertips er derfor oplagt altid at spille hos denne bookmaker på grund af denne bonus ordning.


Bliver der mange mål i dagens kamp?
Mest sandsynligt er en taktisk kamp mellem 2 meget godt organiserede defensive landshold. Begge landshold er karakteriseret ved at have klassespillere og profiler på stort set samtlige positioner på deres respektive landshold. Der bliver derfor ikke mange mål, så spil på under 2,5 mål til odds 1,53.


Straffesparks konkurrence giver et fornemt odds og er plausibelt
Det er faktisk meget sandsynligt, at dagens moralske finale i ordinær spilletid og i forlænget spilletid ikke bliver afgjort. Straffesparks konkurrencen bliver formentlig igen en realitet i aften og det giver odds 6 på bet365, som det allerede er sket op til flere gange ved VM i Brasilien. Senest var det i den dramatiske kamp mellem Costa Rica og Holland, hvor Holland først tilsidst i straffesparkskonkurrencen heldigt var i stand til at vinde over Costa Rica. Indtil da var kampen endt 0:0 trods KÆMPE chancer til især Holland, men også Costa Rica havde deres muligheder mod slutningen af kampen.


Kampens resultat med et monster odds til de risiko villige
Mest sandsynlige resultat i dagens kamp er enten 0:0 til odds 7 eller eller 1:1 til odds 6. De 2 seneste opgør mellem Brasilien og Tyskland  har dog været meget målrige, så ser man bort fra kampens enorme betydning og tror at landene satser ”hele butikken” fra start og giver publikum en drømmekamp, så giver 3:3 et fremragende odds på 67. Bookmaker er dog ”næsten sikker” på en 0-løsning.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3