top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-07-2014 VM 2014: Top fakta med meget sandsynlige odds til dagens VM kamp Holland – ArgentinaFodbold kampen i aften er lidt i skyggen af kampen i går, men den er stadigvæk ganske interessant både spilmæssigt og underholdningsmæssigt. Inden vores længere gennemgang af odds forslag kommer her på Bookmaker sitet, er der en lille appetitvækker til de hurtige, som allerede er klar til at spille på aftenens VM kamp mellem Holland og Argentina. Begge odds forslag tager udgangspunkt i fakta.


Fakta: Holland er ubesejret i deres seneste 30 VM kampe i træk i ordinær spilletid
  • Spil på at tendensen fortsætter og få odds 1,57 fra bet365 på at Holland vinder eller får uafgjort i ordinær tid. Spillet hedder ”Holland eller uafgjort” på bet365.
Fakta: Argentina er ubesejret i 18 af 19 af deres seneste 19 VM kampe i træk i ordinær spilletid
  • Spil på at Argentina fortsat er ubesejret efter ordinær spilletid i aften og derfor vinder eller får uafgjort til odds 1,35. Spillet hedder ”Argentina eller uafgjort” på bet365.
Spil fidus: Der er klart mest værdi i at spille på Holland fakta til 1,57. Eller hvis kampen ender uafgjort i ordinær tid, så er oddset på "X" på 3,25. 

.--> Se flere spil tips til denne kamp med et hav af odds forslag.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3