top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-07-2014 VM 2014: Tips og odds forslag: Holland - Argentina, kampstart 9. juli klokken 22:00, tv på DR1, SemifinaleHolland har med sit storspil i deres åbningskamp mod Spanien den 13. juni allerede fra dag 1 været et af de landshold, som man kunne se havde viljen og formen til at komme langt ved denne slutrunde. Ikke mindst måden Holland vandt over Spanien på varslede, at dette hollandske landshold kunne begå sig mod et hvilket som helst landshold. Holland startede med at komme bagud 1:0 mod Spanien, men på en forrygende fight og kampvilje fra blandt andet Persie, Robben og resten af landsholdet blev Holland vinder af kampen med 1:5. Perfekt start på en slutrunde for Holland. Desværre for Holland har INGEN af deres efterfølgende VM kampe kunne leve op til Spanien-kampen. Holland har været heldige indtil nu, men de er alligevel i en semi finale.
Argentina er ifølge bookmakerne favorit i dagens kamp. Især Argentinas sidste kamp mod Belgien var også en indikator for, at Argentina er et klassemandskab og for en gang skyld var det ikke et mål af Lionel Messi, der var udslagsgivende for 1:0 sejren. Ellers har Argentina i de foregående kampe været meget afhængige af blot enmandshæren Lionel Messi og hvis Holland formår at stække ham, så er de allerede godt på vej i finalen mod Tyskland. Spørgsmålet er bare om Holland eller nogen i det hele taget kan stoppe verdens bedste fodboldspiller? Se hvilke odds muligheder og tips forslag, som du og andre bør overveje at spille på i dagens VM kamp, der formentlig bliver set af mere end en milliard mennesker globalt.
Spil forslag og odds til VM semifinale: Holland – Argentina 9. juli 2014
  • Kampens resultat i ordinær tid: I VM regi har Holland ikke tabt en kamp de sneste 30 kampe i træk. Argentina har i 18 af 19 af deres seneste kampe i VM regi heller ikke tabt én kamp men har enten vundet eller spillet uafgjort i ordinær tid. Det seneste møde mellem Holland og Argentina ligger mange år tilbage, men den kamp sluttede 0:0.  Kampens betydning taget i betragtning samt det forhold, at Holland har en meget taktisk klog træner Louis Van Gaal. Det så man senest i kvart finalen mellem Holland og Costa Rica. Da den forlængede spilletid var næsten færdigspillet foretog træneren en drastisk ”Ga(a)l” udskiftning, idet målmanden Tim Krul blev erstattet af en frisk reservemålmand Jasper Cillesen. Cillesen tog efterfølgende 2 straffespark i straffesparks konkurrencen og Holland var på et hængende hår kvalificeret til dagens semifinalekamp. Holland ved godt de er ”underdog” i dag og de elsker det. Mest sandsynligt er et 1-tal til odds 3,25 eller et ”X” til odds 3,20. Vi bliver ikke overrasket over, hvis Holland laver et lignende show i dagens VM kamp, som de gjorde det mod Spanien i 1:5 sejren. PRIMÆRT TIP
  • Ciffertips: Gå efter de høje odds. Kampen i går mellem Brasilien og Tyskland vidner om et VM, som har ændret karakter. Kommer et af landene bagud, så vil de formentlig satse og venter de for længe, så kommer det samme til at ske, som da Belgien tabte med 0:1 til Argentina. Bookmaker tager udgangspunkt i uafgjort og sejre til Holland. Gaal er så fandens klog og ”gal” en træner og han bør om nogen have en recept til at slå Argentina samlet. 2:2 til odds 15, 3:3 til odds 51,  3:1 til odds  29 og 4:1 til odds 67.
  • Over/under 2,5 mål: Alt kan ske – det afhænger helt og aldeles af HVEM der scorer først. Scorer Holland et tidligt mål, så skal kampen nok blive sjov at se på og der vil potentielt komme mange mål. Over 2,5 mål giver odds 2,35, mens under 2,5 mål giver odds 1,57 . Pilen peger dog mest på mange mål.
  • Første målscorer:Hollands kandidater: Arjen Robben til odds 7,50 eller Robin Van Persie til odds 6,50. Argentinas kandidater: Lionel Messi til odds 4,33.
  • Scorer mål når som helst: Lionel Messi er uhyre effektiv til at score mål og oddset på at han scorer når som helst er relativt lavt men også meget sandsynligt 2,20. PRIMÆRT TIP!!!!!!
  • Går videre til finalen: Går Argentina videre til finalen er oddset på 1,70. Er det Holland som uanset hvordan det sker bliver nationen, der skal spille finale på søndag, så er oddset på det 2,20. Bookmaker tror mest på Holland, idet de er taktisk stærkere.
  • Vinder VM 2014 i fodbold : Inden dagens kamp er odds på Argentina som vinder på 3,60. Holland som vinder af VM 2014 er på odds 5,00. Tyskland som vinder af VM 2014 er på 1,72 og det er helt klart vores bud efter at have set tysk magtdemonstration og slagtning af Brasilien i tirsdagens semifinale. Tyskland vandt kampen 7:1.
  • Kom i gang: Alle odds bliver spillet på bet365. Få gratis konto i dag plus 1000 kroner standard bonus og ekstra 500 kroner mobil bonus.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3