top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-07-2014 VM 2014: Tips og odds forslag: Holland - Argentina, kampstart 9. juli klokken 22:00, tv på DR1, SemifinaleHolland har med sit storspil i deres åbningskamp mod Spanien den 13. juni allerede fra dag 1 været et af de landshold, som man kunne se havde viljen og formen til at komme langt ved denne slutrunde. Ikke mindst måden Holland vandt over Spanien på varslede, at dette hollandske landshold kunne begå sig mod et hvilket som helst landshold. Holland startede med at komme bagud 1:0 mod Spanien, men på en forrygende fight og kampvilje fra blandt andet Persie, Robben og resten af landsholdet blev Holland vinder af kampen med 1:5. Perfekt start på en slutrunde for Holland. Desværre for Holland har INGEN af deres efterfølgende VM kampe kunne leve op til Spanien-kampen. Holland har været heldige indtil nu, men de er alligevel i en semi finale.
Argentina er ifølge bookmakerne favorit i dagens kamp. Især Argentinas sidste kamp mod Belgien var også en indikator for, at Argentina er et klassemandskab og for en gang skyld var det ikke et mål af Lionel Messi, der var udslagsgivende for 1:0 sejren. Ellers har Argentina i de foregående kampe været meget afhængige af blot enmandshæren Lionel Messi og hvis Holland formår at stække ham, så er de allerede godt på vej i finalen mod Tyskland. Spørgsmålet er bare om Holland eller nogen i det hele taget kan stoppe verdens bedste fodboldspiller? Se hvilke odds muligheder og tips forslag, som du og andre bør overveje at spille på i dagens VM kamp, der formentlig bliver set af mere end en milliard mennesker globalt.
Spil forslag og odds til VM semifinale: Holland – Argentina 9. juli 2014
  • Kampens resultat i ordinær tid: I VM regi har Holland ikke tabt en kamp de sneste 30 kampe i træk. Argentina har i 18 af 19 af deres seneste kampe i VM regi heller ikke tabt én kamp men har enten vundet eller spillet uafgjort i ordinær tid. Det seneste møde mellem Holland og Argentina ligger mange år tilbage, men den kamp sluttede 0:0.  Kampens betydning taget i betragtning samt det forhold, at Holland har en meget taktisk klog træner Louis Van Gaal. Det så man senest i kvart finalen mellem Holland og Costa Rica. Da den forlængede spilletid var næsten færdigspillet foretog træneren en drastisk ”Ga(a)l” udskiftning, idet målmanden Tim Krul blev erstattet af en frisk reservemålmand Jasper Cillesen. Cillesen tog efterfølgende 2 straffespark i straffesparks konkurrencen og Holland var på et hængende hår kvalificeret til dagens semifinalekamp. Holland ved godt de er ”underdog” i dag og de elsker det. Mest sandsynligt er et 1-tal til odds 3,25 eller et ”X” til odds 3,20. Vi bliver ikke overrasket over, hvis Holland laver et lignende show i dagens VM kamp, som de gjorde det mod Spanien i 1:5 sejren. PRIMÆRT TIP
  • Ciffertips: Gå efter de høje odds. Kampen i går mellem Brasilien og Tyskland vidner om et VM, som har ændret karakter. Kommer et af landene bagud, så vil de formentlig satse og venter de for længe, så kommer det samme til at ske, som da Belgien tabte med 0:1 til Argentina. Bookmaker tager udgangspunkt i uafgjort og sejre til Holland. Gaal er så fandens klog og ”gal” en træner og han bør om nogen have en recept til at slå Argentina samlet. 2:2 til odds 15, 3:3 til odds 51,  3:1 til odds  29 og 4:1 til odds 67.
  • Over/under 2,5 mål: Alt kan ske – det afhænger helt og aldeles af HVEM der scorer først. Scorer Holland et tidligt mål, så skal kampen nok blive sjov at se på og der vil potentielt komme mange mål. Over 2,5 mål giver odds 2,35, mens under 2,5 mål giver odds 1,57 . Pilen peger dog mest på mange mål.
  • Første målscorer:Hollands kandidater: Arjen Robben til odds 7,50 eller Robin Van Persie til odds 6,50. Argentinas kandidater: Lionel Messi til odds 4,33.
  • Scorer mål når som helst: Lionel Messi er uhyre effektiv til at score mål og oddset på at han scorer når som helst er relativt lavt men også meget sandsynligt 2,20. PRIMÆRT TIP!!!!!!
  • Går videre til finalen: Går Argentina videre til finalen er oddset på 1,70. Er det Holland som uanset hvordan det sker bliver nationen, der skal spille finale på søndag, så er oddset på det 2,20. Bookmaker tror mest på Holland, idet de er taktisk stærkere.
  • Vinder VM 2014 i fodbold : Inden dagens kamp er odds på Argentina som vinder på 3,60. Holland som vinder af VM 2014 er på odds 5,00. Tyskland som vinder af VM 2014 er på 1,72 og det er helt klart vores bud efter at have set tysk magtdemonstration og slagtning af Brasilien i tirsdagens semifinale. Tyskland vandt kampen 7:1.
  • Kom i gang: Alle odds bliver spillet på bet365. Få gratis konto i dag plus 1000 kroner standard bonus og ekstra 500 kroner mobil bonus.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3