top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-07-2014 VM 2014 tips og odds ekspert råd: Spil på 3 trends der fortsætter i VM regi og scor fornuftige og sandsynlige fodbold odds. Sidste gang ramte ALLE topfakta plet! (Kampstart 12. og 13. juli)
Bookmaker havde succes med Top Fakta i VM 2014 semi finalen Holland – Argentina. Vi vælger at forfølge succesen fra sidst med 3 nye og meget sandsynlige odds, som hvis landsholdenes resultater følger tendenserne, så er det så godt som sikre penge.
 • Se sidste omgang Topfakta, hvor alle oddsforslag ”gik hjem”
 • Alle topfakta odds bliver spillet her på bet365. Nye kunder kan spille med 1000 kroner bonus PLUS 500 kroner mobil bonus så har du ikke allerede en konto, så er det med at få en!

3 skarpe facts – Tjen penge på DIN bookmaker

1.  Fakta: Holland er ubesejret 31 kampe i ordinær tid i træk i VM regi (Kampstart: Lørdag 12. juli 2014 klokken 22:00)
 • Holland skal spille bronzekamp mod et brasiliansk landshold uden stjerneangriberen og nøglespilleren Neymar, som ofte har vist sig at være kampafgørende for Brasilien. Senest så man hvorledes et brasiliansk landshold uden Neymar havde store problemer mod Tyskland (Brasilien tabte 1:7). Der burde være gode muligheder for at Holland kan fortsætte sin yderst flotte statistik og snuppe kamp nummer 32 som ubesejret i ordinær tid. Bet365 giver et yderst spilbart odds1,72, at Holland vinder eller får uafgjort i ordinær tid. Spillet hedder ”Uafgjort eller Holland”.
  Spillet findes her på bookmaker websitet bet365: Fodbold -->  VM  --> Brasilien – Holland  --> Dobbeltchance -->  ”Uafgjort eller Holland”
2.  Fakta: Argentina har holdt ”nullet” 3 kampe i træk (Kampstart: Søndag 13. juli 2014 klokken 21:00)
 • Argentina spiller 13. juli 2014 VM finale mod Tyskland. Et godt odds er,  at Argentina for fjerde kamp i træk minimum kan få uafgjort, idet de for fjerde kamp i træk bør kunne holde modstanderen fra at score. Spil på at Argentina får uafgjort eller vinder til et udmærket odds på 1,61 fra bet365.
  Spillet findes her på websitet: Fodbold -->  VM --> Tyskland – Argentina --> Dobbeltchance --> ”Uafgjort eller Argentina”.
3.  Fakta: Tyskland har vundet 10 af deres 12 seneste kampe i VM regi
 • Tyskland er i VM finalen på søndag den 13. juli 2014. Det er også en flot statistik, det tyske landshold har, idet de for det meste vinder deres kampe i ordinær tid, idet det er resultatet af spillernes seneste 12 VM kampe. 10 sejre af 12 mulige. Fortsætter denne tendens, så er der meget god fidus i at spille på Tyskland som vinder af finalen i ordinær tid til odds 2,30.
  Du finder dette meget sandsynlige betting odds forslag her på bet365: Fodbold -->  VM --> Tyskland – Argentina.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3