top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-07-2014 VM 2014 Finale: Tyskland-Argentina, kampstart 21:00, TV2 & DR1 ”Odds du simpelthen SKAL spille”.

VM 2014 i Brasilien har været målrig i år. En af de fodboldkampe, som ALLE vil huske er Tysklands ”legestue” mod Brasilien i semi finalen. Tyskland vandt kampen 7:1 og gjorde sig til en endnu større favorit til VM trofæet end de allerede var. Brasilien led endnu et målrigt nederlag til Holland i går lørdag den 12. juli, så spørgsmålet er, om det var på en billig baggrund at tyskerne vandt så overlegent over Brasilien. Nøgternt set har tyskerne også blot vundet 2 af de seneste 6 VM kampe komfortabelt. I åbningskampen mod Portugal vandt de 4:0 , mens det 8. juli blev 7:1 over værtsnationen. 3 kampe (imod Algeriet, USA og Frankrig) har eksempelvis alle resulteret i blot 0 eller 1 mål efter ordinær tid!!!

Argentina på den anden siden har gjort det hæderligt ved denne slutrunde uden dog at imponere og være totalt overlegen, som man havde forventet. Især er kampen mod Iran et godt eksempel på, hvordan et undertippet landshold var tæt på at overraske med en uafgjort i ordinær tid. Troldmanden Lionel Messi ville det dog anderledes og lavede et genialt skud på mål og han scorede, da kampen allerede var gået ind i dommerens overtid!
  • Start her: Alle odds bliver spillet på bet365. Har du ikke en konto, så får du som ny kunde 1000 kroner til pc og 500 kroner oveni til mobil odds. Kom i gang i dag her, det tager blot 5 minutter!
Spil fiduser til VM finalen 2014 den 13. juli: Tyskland - Argentina
  • Hvem vinder VM 2014: Odds på Tyskland som vinder er på 1,66, mens Argentina i øjeblikket giver odds 2,25.
  • Kampens resultat: De traditionsrige og stærke fodbold nationer Schweiz, Belgien og Holland er de 3 seneste modstandere, som Argentina har verfet væk på sin vej til dagens VM finale mod Tyskland. Alle modstandere var ikke i stand til at score ét eneste mål på Argentina, så spørgsmålet er, om Tyskland kan få åbnet målet. Mest oplagt til dagens kamp er derfor enten et ”X” eller et ”2”-tal,idet Argentina modsat Brasilien IKKE vil blæse til angreb uden først at have styr på det defensive.  Odds på uafgjort eller Argentina vinder er på 1,61.  DAGENS HOVEDTIP
  • Kampens første målscorer: Desuden råder Argentina over Angel Di Maria, som vi forventer er klar samt verdens måske bedste fodbold spiller Lionel Messi. Messi kan afgøre kampen alene med et eller 2 mål og det tror vi faktisk han gør! Messi har allerede vist sig som kampafgørende i flere af Argentinas kampe ved denne slutrunde. Sandsynlige odds: Lionel Messi til odds 5 eller at han scorer når som helst til odds 2,60.
  • Over / Under 2,5 mål: Eftersom Argentina ikke vil angribe hovedløst, så vil tyskerne få en del mere arbejde med at tilspille sig til de helt åbne chancer. Dette må alt andet lige øge sandsynligheden for få mål. Ovenikøbet har Argentina ikke lukket nogen mål ind i deres seneste 3 kampe. Det er derfor oplagt og meget sandsynligt, at denne kamp ikke bliver målrig, så spil på under 2,5 mål til odds 1,50.
  • Ciffertips: Det er oplagt at spille på enten 0:0 til odds 7 eller 1:1 til odds 6. Bookmaker jagter dog altid de høje odds og skulle tyskerne ende med at tabe, så lyder 1:3 til odds 34 ganske lokkende.
  • Øvrige odds af interesse: Vinder Tyskland kampen i ordinær tid er oddset på 1-tal 2,30. Oddset på ”X” er på 3,25. Et 2-tal er på 3,60. Det mest populære spil hos alle bookmakere er, at Tyskland vinder kampen i ordinær tid og det er en af forklaringerne på det relativt lave odds på 1-tallet. I vores optik er det 50/50 hvem der vinder denne kamp, så værdien ligger på enten ”X” eller 2-tallet.
  • Kom i gang: Alle odds er med fordel blevet spillet på, 
    bet365 her.
NB: Bookmaker håber der var mange der fulgte Bookmaker´s skarpe facts og odds i går, idet Holland stadigvæk er ubesejret efter 3:0 mod Brasilien. Der vil komme mange flere Top Fakta i den kommende tid.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3