top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-07-2014 VM 2014 Finale: Tyskland-Argentina, kampstart 21:00, TV2 & DR1 ”Odds du simpelthen SKAL spille”.

VM 2014 i Brasilien har været målrig i år. En af de fodboldkampe, som ALLE vil huske er Tysklands ”legestue” mod Brasilien i semi finalen. Tyskland vandt kampen 7:1 og gjorde sig til en endnu større favorit til VM trofæet end de allerede var. Brasilien led endnu et målrigt nederlag til Holland i går lørdag den 12. juli, så spørgsmålet er, om det var på en billig baggrund at tyskerne vandt så overlegent over Brasilien. Nøgternt set har tyskerne også blot vundet 2 af de seneste 6 VM kampe komfortabelt. I åbningskampen mod Portugal vandt de 4:0 , mens det 8. juli blev 7:1 over værtsnationen. 3 kampe (imod Algeriet, USA og Frankrig) har eksempelvis alle resulteret i blot 0 eller 1 mål efter ordinær tid!!!

Argentina på den anden siden har gjort det hæderligt ved denne slutrunde uden dog at imponere og være totalt overlegen, som man havde forventet. Især er kampen mod Iran et godt eksempel på, hvordan et undertippet landshold var tæt på at overraske med en uafgjort i ordinær tid. Troldmanden Lionel Messi ville det dog anderledes og lavede et genialt skud på mål og han scorede, da kampen allerede var gået ind i dommerens overtid!
  • Start her: Alle odds bliver spillet på bet365. Har du ikke en konto, så får du som ny kunde 1000 kroner til pc og 500 kroner oveni til mobil odds. Kom i gang i dag her, det tager blot 5 minutter!
Spil fiduser til VM finalen 2014 den 13. juli: Tyskland - Argentina
  • Hvem vinder VM 2014: Odds på Tyskland som vinder er på 1,66, mens Argentina i øjeblikket giver odds 2,25.
  • Kampens resultat: De traditionsrige og stærke fodbold nationer Schweiz, Belgien og Holland er de 3 seneste modstandere, som Argentina har verfet væk på sin vej til dagens VM finale mod Tyskland. Alle modstandere var ikke i stand til at score ét eneste mål på Argentina, så spørgsmålet er, om Tyskland kan få åbnet målet. Mest oplagt til dagens kamp er derfor enten et ”X” eller et ”2”-tal,idet Argentina modsat Brasilien IKKE vil blæse til angreb uden først at have styr på det defensive.  Odds på uafgjort eller Argentina vinder er på 1,61.  DAGENS HOVEDTIP
  • Kampens første målscorer: Desuden råder Argentina over Angel Di Maria, som vi forventer er klar samt verdens måske bedste fodbold spiller Lionel Messi. Messi kan afgøre kampen alene med et eller 2 mål og det tror vi faktisk han gør! Messi har allerede vist sig som kampafgørende i flere af Argentinas kampe ved denne slutrunde. Sandsynlige odds: Lionel Messi til odds 5 eller at han scorer når som helst til odds 2,60.
  • Over / Under 2,5 mål: Eftersom Argentina ikke vil angribe hovedløst, så vil tyskerne få en del mere arbejde med at tilspille sig til de helt åbne chancer. Dette må alt andet lige øge sandsynligheden for få mål. Ovenikøbet har Argentina ikke lukket nogen mål ind i deres seneste 3 kampe. Det er derfor oplagt og meget sandsynligt, at denne kamp ikke bliver målrig, så spil på under 2,5 mål til odds 1,50.
  • Ciffertips: Det er oplagt at spille på enten 0:0 til odds 7 eller 1:1 til odds 6. Bookmaker jagter dog altid de høje odds og skulle tyskerne ende med at tabe, så lyder 1:3 til odds 34 ganske lokkende.
  • Øvrige odds af interesse: Vinder Tyskland kampen i ordinær tid er oddset på 1-tal 2,30. Oddset på ”X” er på 3,25. Et 2-tal er på 3,60. Det mest populære spil hos alle bookmakere er, at Tyskland vinder kampen i ordinær tid og det er en af forklaringerne på det relativt lave odds på 1-tallet. I vores optik er det 50/50 hvem der vinder denne kamp, så værdien ligger på enten ”X” eller 2-tallet.
  • Kom i gang: Alle odds er med fordel blevet spillet på, 
    bet365 her.
NB: Bookmaker håber der var mange der fulgte Bookmaker´s skarpe facts og odds i går, idet Holland stadigvæk er ubesejret efter 3:0 mod Brasilien. Der vil komme mange flere Top Fakta i den kommende tid.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3