top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-07-2014 Tour De France: Etape 10 Bjerge , Mulhouse - La Planche des Belles Filles: 161,5 km (TV2 klokken 12:55)

Dagens etape  i Tour De France 2014 byder på bjerge masser af bjerge. Der er garanti for action i dag til verdens største cykelløb og hvis ikke et udbrud holder hjem, så er der én og kun én oplagt vinder af dagens etape. Alberto Contador er storfavorit til at vinde etapen i dag og oddset på ham som vinder er acceptabelt. Det sidste bjerg i dag har en gennemsnitlig stigning på 8,5% og den sidste del af bjerget er helt oppe på 20%!!!
 

Det er dagens mest oplagte odds forslag

Vi gjorde det igen: Det gik forrygende med vores ekspert odds i går til VM finalen i Brasilien, idet flere af tipsene gik hjem. (Fodbold kampen sluttede 0:0 i ordinær tid) Tillykke hvis du spillede med.

Etape 10 Bjerge , Mulhouse -> La Planche des Belles Filles: 161,5 km

Se blot på grafikken nedenfor. Det ene bjerg efter det andet. Det er i dag, at klassement kampen starter for alvor og det er i høj grad en etape, der er perfekt til Alberto Contador ISÆR efter Chris Froome er udgået. Alberto Contador -- > Odds 1,90Sidste del af dagens bjerg etape slutter med en stignings procent på 20%---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3