top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-07-2014 Topfakta og odds du kan tjene penge på: Tippeligaen, Strömsgodset – Vålerenga, kampstart 18:00
Den bedste fodboldrække i Norge Eliteserien aka Tippeligaen er godt og vel halvvejs. Turneringsstart var 28. marts 2014 og turneringens sidste spilledag er 9. november 2014.  Der er ialt 30. runder og i dag skal Strömsgodset på hjemmebane spille mod Vålerenga. Strömsgodset er favorit til at vinde kampen (Odds 1,83) og samtlige bookmakere på Bookmaker er også af den opfattelse. Denne kamp bygger dog på TOPFAKTA, så læs nedenfor hvad der kommer til at ske, hvis tendensen fortsætter i denne kamp. Strömsgodset er desuden et tophold i Eliteserien, idet de i øjeblikket ligger nummer 2 i ligaen efter 15. runder og er blot 6. point fra 1. pladsen.


Topfakta med meget sandsynlige odds, som du kan tjene penge på 19. juli 2014 klokken 18:00
  • Strömsgodset er ubesejret i deres seneste 38 hjemmekampe i træk i den norske Tippeligaen. Spil på at denne tendens fortsætter i klubbens hjemmekamp nummer 39. Spillet hedder ”Strömsgodset eller Uafgjort” til odds 1,25 fra bet365.
  • Du finder spilllet her: bet365 -- > fodbold -- >Norge -- > Norge-Tippeligaen -- > Strömsgodset-Vålerenga -- > Dobbeltchance -- > Strömsgodset eller Uafgjort
Andre Topfakta kampe, som vi ramte plet på
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3