top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-07-2014 Topfakta og odds tendenser: Spil på 3 tendenser i søndagens fodbold kampe fra forskellige ligaer, Allsvenskan og den finske VeikkausliigaDen danske superliga er så småt kommet i gang og allerede fra start, er der overraskelser. Eksempelvis fik AaB blot uafgjort i deres åbningskamp igår lørdag. I søndagens spil forslag tager Bookmaker derfor udgangspunkt i hårde facts og tendenser og i dag prøver vi kræfter med AIK Stockholm fra Allsvenskan og 2 klubber fra den bedste finske fodboldrække Veikkausliiga. Alle spil i dag er over / under spil og er du glad for statistik, så er det med at få oddset på et eller flere af dagens udvalgte tendenser i fodbold.

3 skarpe facts – Tjen penge på DIN bookmaker

1.   Fakta: I AIK Stockholm´s seneste 11 fodbold kampe i Allsvenskan er der blevet scoret over 2,5 mål i samtlige kampe. Kampstart: 20. juli 2014 klokken 15:00
  • Fortsætter denne tendens i den tolvte kamp i træk i dagens opgør med over 2,5 mål mod Falkensbergs FF i Allsvenskan, belønner bookmakerne det ganske flot. Dette spil hedder: bet365 -- > fodbold -- > Sverige -- > Sverige – Allsvenskan -- > Falkenbergs FF v AIK Stockholm -- > 92 -- > Mål over/under -- > Over -- > 1,90.
2.   Fakta: Veikkausliiga er den bedste fodboldrække i finsk fodbold. I de seneste 16 kampe i træk er der blevet scoret under 2,5 mål i FC Lahti's fodbold kampe i Veikkausliiga. Kampstart: 20. juli 2014 klokken 17:30
  • Spil på at tendensen fortsætter og at FC Lahti's OGSÅ i dagens kamp nummer 17 spiller en kamp med få mål. Spillet hedder under 2,5 mål. Find det her: bet365 -- > fodbold -- > Europa -- > Finland – Veikkausliiga -- > Lahti v MYPA -- > Mål under -- > 1,66.  HOVEDTIP!!!
 3.  Fakta: RoPS's der også spiller i den finske bedste fodboldrække Veikkausliiga har en tendens til målfattige kampe, når de spiller på udebane. 11 kampe i træk er der blevet scoret under 2,5 mål, når RoPS har spillet på udebane. Kampstart: 20. juli 2014 klokken 17:30
  • Spil på at denne tendens fortsætter for RoPS i den finske bedste fodboldrække  Veikkausliiga i søndagens kamp mod IFK Mariehamn og scor et fornemt odds på, at der for 12´te kamp i træk bliver scoret under 2,5 mål til odds 2,00.
Kom i gang: Alle odds bliver spillet på bet365 her. Få en konto og kom i gang med dine 1000 kr bonus penge.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3