top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Etape 17: Overblik til odds og spil fiduser til Tour De France 2014

Overblik til odds og spil fiduser til Tour De France 2014

Opdateret 23. juli 2014
Tour De France 2014 er netop begyndt 5. juli og det betyder sommerferie for rigtig mange mennesker. Det er blevet en tradition at følge med i Tour De France cirkusset og især bjerg etaperne og enkeltstarterne får selv dem der ikke er så interesserede i sport generelt til at kigge med.

På Bookmaker er det spil og odds der er vores store interesse og på denne side kan du på en let og overskuelig måde se hovedparten af de spil, som en tilfældig bookmaker tilbyder sine kunder at spille på i dette års Tour De France. Vi har valgt at benytte et eksempel til at illustrere hvem der er favoritter, hvem der er outsidere  og endelig hvem der reelt ikke har en jordisk chance for at vinde i en specifik odds kategori.

Afslutningsvis vil vi som altid opfordre dig til at spille på et eller andet, beløbets størrelse er underordnet, det vigtigste er at man har noget på spil, når man ser Tour De France. Det gør spændingen lige den tand højere end hvis man ikke risikere noget som heldt, når man sidder og ser Tour De France på tv med Jørgen Leth og øvrige kommentatorer.
  • Kom i gang: Alle odds eksempler nedenfor på denne side er fundet på bet365, som har et konkurrence dygtigt Tour De France program med odds på alt muligt. Få 1000 kroner start bonus og start med at spille for bookmakerens penge.
  • Dansk tv sendetider og etaperne: Bookmaker har lavet et kort og overskueligt Tv program for Tour De France 2014.
  • Etaperne i årets Tour: Vil du være på forkant, så print en eller flere af ruterne. Etaperne i Tour De France 2014.
Vinder af 17. etape den 23. juli 2014 - DAGENS Hovedtip
Dagens etape er af mange blevet kaldt årets KONGE ETAPE og trods det at etapen blot er knap 120 km lang, så er der 4 bjerge, der skal forceres. I dette års Tour De France har især 2 ryttere vist sig bedre end resten af feltet. Det er Vincenzo Nibali og Rafal Majka.
1. Oversigt over alle odds muligheder på bet365

Det første man skal gøre er at gå ind på bet365 her. I venstre side er der en masse menuer. Du skal klikke på menuen ”cykling” og vinduet nedenfor dukker op. Dernæst kan du klikke på eksempelvis ”vinder” og et nyt vindue dukker op med alle favoritterne til at vinde Tour De France 2014 og det hedder i Tour De France jargon vinde ”Den Gule Trøje”.
 

 
2. Hvem vinder Tour De France 2014 med odds? (Den Gule Trøje)

Der er reelt kun 1 potentiel vinder af Tour De France 2014, som oddsene på billedet nedenfor også klart indikerer. Det er kun uheld, sygdom, doping anklager, styrt og lignende omstændigheder og hændelser, der kan ændre ved dette. 

 
3. Hvem vinder den grønne point trøje i Tour De France 2014  med odds?

Der er ikke så meget spænding i denne konkurrence og den kloge tipper bør udnytte det. På første dagen i går den 5. juli udgik sidste års nummer 2 i konkurrencen Mark Cavendish. Peter Sagan har desuden vundet point trøjen 2 år i træk og der var knap 100 point mellem Sagan og Cavendish sidste år, da dysten om point trøjen var afgjort. Sagan var enormt overlegen!
  • Meget sikkert bud på en vinder i denne konkurrence er Peter Sagan --> Odds 1,010 (Som Bookmaker forventede og han fører allerede konkurrencen med 402 point - nummer 2 har blot 226 point!!! Se tidligere betting tips)


 
4. Hvem snupper den prikkede bjergtrøje i TDF ´14 med odds

Oddset er lavest på favoritterne til den gule trøje. Det er ikke ensbetydende med at det er dem der med størst sandsynlighed ender med at vinde den prikkede bjerg trøje. Faktum er at siden Richard Virenque er der ikke mange cykel ryttere, der på forhånd har proklameret, at de har som målsætning at vinde den prikkede bjerg trøje. Der er simpelthen ikke nok prestige i at vinde den trøje for de bedste klassements ryttere, som i stedet satser på en placering i top 10 i stedet for målrettet at gå efter den prikkede.
  • Et meget sandsynligt bud er Rafal Majka på nuværende tidspunkt. Han virker sulten og meget stærk og det er den eneste trøje han kan køre efter, idet han ikke kan gøre sig gældende i kampen om den gule: Rafal Majka --> Odds 1,83

 
5. Holdkonkurrencen – Hvem vinder den med odds

Er allerede afgjort
  • Spil på AG2r til odds 1,020
     

 
6. Slutter i top 10 – vi tror på Fuglsang!
Odds´ene er for ringe til at vi vil spille på det så sent i løbet. Spil i stedet for på dagens hovedtip i toppen af artiklen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3