top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Etape 18 - Odds forslag - Her er vinderen på Hautacam i Tour De France

  1. Tour de France 2014 tv program
  2. Tour De France etaperne
  3. Masser af spilmuligheder på TDF 2014
Etape 18 i Tour De France er sidste bjerg dag. Hvilken stor dag det kan blive. Er det i dag Nibali sætter dem alle til vægs og viser, at han er den sande mester i dette års Tour De France. Eller er der andre af top kandidaterne, der vil drille ham i dag. Se hvad der kommer til at ske længere nede på denne side.
Spil fiduser til etape 18 i TDF 2014 - Her er vinderen
  • I går var de 2 kandidater til at vinde etape 17 i top 3 og vinderen af etape 17 blev - Rafal Majka. Mange cykel eksperter mener - os selv inklusiv, at der kun er 2 ryttere i feltet, som har formen i øjeblikket, når det går opad. Se etape profilen nedenfor på denne side. 2 historiske bjerge skal forceres på dagens etape. Først er det Col Du Tourmalet og dagens etape slutter af med et festfyrværkeri på Hautacam. Hvem husker ikke Hautacam, da Bjarne Riis tilbage i 1996 knækkede alle sine konkurrenter på det bjerg og satte den hurtigste tid nogensinde ved at bestige bjerget med en rekord tid som ikke er slået siden. I dag bliver der formentlig ikke sat rekorder med hensyn til hvor hurtigt Hautacam bliver besteget, men det er overvejende sandsynligt igen, at dagens vinder KUN kan findes blandt Vincenzo Nibali odds 2,62 og Rafal Majka odds 5,50. Nibali´s primære motivation for at vinde i dag er, at han er nødt til at vise skeptikerne, at han er den bedste rytter i feltet, når det går opad, idet han formentlig vinder Tour de France samlet. Rafal Majka på den anden side er nødt til at kæmpe med om sejren i dag for at få de nødvendige bjerg point, så han kan tage bjerg trøjen på, når Tour De France slutter på søndag. En ting er dog sikkert - det bliver en forrygende Tour De France dag i dag og odds på Nibali eller Rafal som vinder er lige til højrebenet.
  • Der er masser af andre spil muligheder i Tour De France. Se Bookmaker´s spil forslag i går, hvor du kan se eksempler på hvad der kan spilles på blandt andet.
Odds på vinderen af etape 18 i TDF 2014
Der er kun 2 kandidater til at vinde i dag - det bør den kloge tipper udnytte. Begge har noget at kæmpe for OG begge har vist sig at have et "ekstra gear" sammenlignet med samtlige andre ryttere, når det går opad og det gør det i den grad i dag - se etape profil længere nede på denne side.
 Etape 18 (24. juli) Bjerge , Pau -> Hautacam: 145,5 km (TV2 klokken 12:55)

Dagens etape afgør formentlig, hvem der vinder Tour De France 2014. De sekundære placeringer dvs. anden, tredjepladsen etc. vil også med stor sandsynlighed opleve ændringer i dag og ikke mindst Alejandro Valverde har ikke set skarp ud i bjergene, så måske ryger han helt ud af top 3 i dag.


Sidste bjerg Hautacam på etape 18

Bookmaker vurderer, at Nibali sætter de andre kandidater til podiet i Paris på plads i dag på Hautacam. Den eneste der kan følge med på Hautacam er Rafal Majka og hvem der vinder af de 2 - det er spørgsmålet. Idet oddset er særdeles fremragende på især Majka, så er der god værdi i at spille på ham. Riis griner også hver gang de spørger om flere etape sejre og indtil nu er det blevet til 3 af slagsen. Riis tror selv på en fjerde til Majka i dag og det gør vi også.
  • Spil på Majka til at vinde på Hautacam som Riis gjorde det i 1996 til odds 5,50. (Dette odds er PERFEKT til bonus spil på 1000 kroner til nye kunder)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3