top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-07-2014 Fodbold topfakta: Brasileiro – Corinthians – Palmeiras, kampstart 27. Juli 2014 klokken 21:00

Et meget sandsynligt odds er i dag fundet i serie A i Brasilien i den såkaldte Brasileirão. Corinthians har en udpræget tendens til at spille målfattige kampe, se blot topfakta nedenfor. Det kan den kloge tipper udnytte. I øjeblikket ligger Corinthians nummer 4 i den brasilianske serie A, mens Palmeiras ligger nummer 12.

Spil på topfakta og tendenser i international fodbold:

Dette er fakta: Der er blevet scoret under 2,5 mål i 23 af de seneste 25 fodbold kampe, som Corinthians har spillet i Brasileirão.
  • Spil på at denne tendens fortsætter i dagens 26. fodboldkamp. Spil på under 2,5 mål til odds 1,53 her. Du finder dette spil her: bet365 -- > Fodbold -- >Nord-, Syd-, og Mellemamerika -- > Brasilien - Campeonato Brasileiro -- > Corinthians v Palmeiras -- > Under 2,5 mål
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3