top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-07-2014 Topfakta og tendenser i Allsvenskan. Oddsforslag til 2 meget sandsynlige odds, der er begrundet i statistik. Kampstart mandag 28 juli klokken 19:00.AIK Stockholm skal mandag aften på hjemmebane spille mod Falkenbergs FF. På forhånd forventer Bookmaker en ganske målrig kamp. Du kan læse i spil fiduser og tendenser nedenfor hvorfor, der er værdi i at spille på et bestemt spil i denne kamp. En anden interessant kamp set med de statistiske odds briller skal også findes i Allsvenskan, idet Djurgaarden i mødet med Häcken møder op til kamp med en meget flot udebane statistik.
Oddsekspert forslag nummer 1 (Spilstop 19:00 den 28. juli 2014)

Topfakta: AIK Stockholm er en meget underholdende klub at følge i den bedste fodboldrække i Sverige, idet der i meget lang tid ALTID er blevet scoret mange mål i deres fodbold kampe. 12 kampe i træk i Allsvenskan er der blevet scoret over 2,5 mål i alle AIK´s kampe.
  • Spilfidus: Spil på at tendensen med mindst 3 mål fortsætter i den 13. kamp i træk i Allsvenskan for AIK. Spillet hedder over 2,5 mål på bet365 og oddset for det meget sandsynlige resultat er 1,57. Spil det her.
Oddsekspert forslag nummer 2 (Spilstop 19:05 den 28. juli 2014)

Topfakta: Djurgaarden er ubesejret i 13 af deres seneste 14 udekampe i Allsvenskan.
  • Spilfidus: Sats på at Djurgaarden enten får uafgjort eller vinder på udebane over Häcken og dermed fortsætter sin fornemme tendens, idet svenske Djurgården er ubesejret i 93% af klubbens seneste 14 udekampe. Spillet hedder dobbeltchance -- > ”Uafgjort eller Djurgården” og oddset på 2,05 på bet365 er rigtig, rigtig godt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3