top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-07-2014 Champions League kvalifikations fodbold kamp: Dnipro Dnipropetrovsk – FC København, kampstart 30. juli klokken 18:00FCK skal onsdag klokken 18:00 på udebane spille mod ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk. Det ukrainske fodbold mandskab er på forhånd udråbt til storfavoritter og det skyldes, at Dnipro er en klub med et væsentligt større finansielt råderum end FCK og som en naturlig følge deraf også har et bedre spillermateriale. Ståle mener, at Dnipro har mindst 2 spillere på europæisk topniveau – det er Konoplyanka og Matheus.

Dertil skal lægges 5-6 faste ukrainske landsholdspillere samt 3 brasilianske kreatører. Et ekstra plus til Dnipro i forhold til FCK, er, at den ukrainske klubs spillere for hovedpartens vedkommende har spillet sammen længe. Læs hvad eksperterne mener, at alle bør spille på i dagens europæiske fodbold kamp med dansk deltagelse.


3 skarpe spilfiduser og yderst attraktive og samtidig sandsynlige odds fra oddset eksperterne
  • Hvem vinder kampen: Dnipro Dnipropetrovsk er stor favorit til at vinde kampen og eftersom der er returkamp i Parken den 6. august i Parken, så vil FCK være yderst tilfredse med et knebent nederlag eller en uafgjort. Mest sandsynligt er 1-tallet til oddset 1,66.
  • Dagens hovedtip: FCK har objektivt set Danmarks bedste hold spiller for spiller ihvert fald når man vurderer værdien af spillerne. Det ville ikke være nogen sensation, hvis FCK samlet gik videre til næste runde. Der er efter vores opfattelse en 50/50 chance, om hvem af disse 2 klubber, der kvalificerer sig til næste runde. Derfor er spillet ”FCK kvalificerer sig videre til næste runde” på bet365 til odds 2,25 ganske fornuftigt og meget spilbart. Spil det her
  • Få mål: FCK vil satse på et godt resultat og en 0:0 på udebane mod en forventet stærk modstander, det er et godt resultat. Under 2,5 mål belønnes med odds 1,66.

     
Forvent ikke mange mål i dagens kamp
Disse knockout-kampe ender ofte i et taktisk spil. Hvem husker ikke det netop overståede VM 2014 i Brasilien. I gruppespillet var der enormt mange mål i de fleste kampe, men da gruppespillet var ovre ændrede landsholdene taktik. I dagens Champions League kvalifikations kamp bliver intet afgjort i dag mellem Dnipro og FCK, idet der er retur kamp i Parken den 6. august. Mest sandsynligt er derfor et FCK mandskab, som vil gå efter en uafgjort i dag i Ukraine og oddset på under 2,5 mål er på 1,66. Yderst fornuftigt.

Ciffertips på Champions League kvalifikationskampen Dnipro – FCK
Uanset om kampen slutter med en nulløsning, så er det i udgangspunktet det FCK vil gå efter. Oddset på "0 – 0" er på 9,0. Mest sandsynligt er dog 1:0 eller 2:0 til Dnipro. Vælger man at spille på et af disse resultater, så benyt bet365 blandt de bookmakere der er på Bookmaker. Fx ender kampen målløst og man har spillet på alle andre mulige ciffertips, så får man alle sine penge tilbage fra bet365 kvit og frit. De kalder denne specielle bonus ordning for ”målløst eller pengene tilbage”.FCK går videre
Bookmaker vurderer, at FCK har yderst gode forudsætninger for at gå videre samlet. Derfor er spillet ”FCK kvalificerer sig videre til næste runde” på bet365 til odds 2,25 ganske fornuftigt og meget spilbart. Spil det her


 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3