top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-07-2014 Champions League kvalifikations fodbold kamp: Dnipro Dnipropetrovsk – FC København, kampstart 30. juli klokken 18:00FCK skal onsdag klokken 18:00 på udebane spille mod ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk. Det ukrainske fodbold mandskab er på forhånd udråbt til storfavoritter og det skyldes, at Dnipro er en klub med et væsentligt større finansielt råderum end FCK og som en naturlig følge deraf også har et bedre spillermateriale. Ståle mener, at Dnipro har mindst 2 spillere på europæisk topniveau – det er Konoplyanka og Matheus.

Dertil skal lægges 5-6 faste ukrainske landsholdspillere samt 3 brasilianske kreatører. Et ekstra plus til Dnipro i forhold til FCK, er, at den ukrainske klubs spillere for hovedpartens vedkommende har spillet sammen længe. Læs hvad eksperterne mener, at alle bør spille på i dagens europæiske fodbold kamp med dansk deltagelse.


3 skarpe spilfiduser og yderst attraktive og samtidig sandsynlige odds fra oddset eksperterne
  • Hvem vinder kampen: Dnipro Dnipropetrovsk er stor favorit til at vinde kampen og eftersom der er returkamp i Parken den 6. august i Parken, så vil FCK være yderst tilfredse med et knebent nederlag eller en uafgjort. Mest sandsynligt er 1-tallet til oddset 1,66.
  • Dagens hovedtip: FCK har objektivt set Danmarks bedste hold spiller for spiller ihvert fald når man vurderer værdien af spillerne. Det ville ikke være nogen sensation, hvis FCK samlet gik videre til næste runde. Der er efter vores opfattelse en 50/50 chance, om hvem af disse 2 klubber, der kvalificerer sig til næste runde. Derfor er spillet ”FCK kvalificerer sig videre til næste runde” på bet365 til odds 2,25 ganske fornuftigt og meget spilbart. Spil det her
  • Få mål: FCK vil satse på et godt resultat og en 0:0 på udebane mod en forventet stærk modstander, det er et godt resultat. Under 2,5 mål belønnes med odds 1,66.

     
Forvent ikke mange mål i dagens kamp
Disse knockout-kampe ender ofte i et taktisk spil. Hvem husker ikke det netop overståede VM 2014 i Brasilien. I gruppespillet var der enormt mange mål i de fleste kampe, men da gruppespillet var ovre ændrede landsholdene taktik. I dagens Champions League kvalifikations kamp bliver intet afgjort i dag mellem Dnipro og FCK, idet der er retur kamp i Parken den 6. august. Mest sandsynligt er derfor et FCK mandskab, som vil gå efter en uafgjort i dag i Ukraine og oddset på under 2,5 mål er på 1,66. Yderst fornuftigt.

Ciffertips på Champions League kvalifikationskampen Dnipro – FCK
Uanset om kampen slutter med en nulløsning, så er det i udgangspunktet det FCK vil gå efter. Oddset på "0 – 0" er på 9,0. Mest sandsynligt er dog 1:0 eller 2:0 til Dnipro. Vælger man at spille på et af disse resultater, så benyt bet365 blandt de bookmakere der er på Bookmaker. Fx ender kampen målløst og man har spillet på alle andre mulige ciffertips, så får man alle sine penge tilbage fra bet365 kvit og frit. De kalder denne specielle bonus ordning for ”målløst eller pengene tilbage”.FCK går videre
Bookmaker vurderer, at FCK har yderst gode forudsætninger for at gå videre samlet. Derfor er spillet ”FCK kvalificerer sig videre til næste runde” på bet365 til odds 2,25 ganske fornuftigt og meget spilbart. Spil det her


 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3