top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-07-2014 Europa League kvalifikations kampe og Bookmaker ramte plet igen!

Der er et hav af Europa League kvalifikations kampe i dag. Ikke mindst Brøndby´s møde med Club Brügge er meget interessant. Meget kan dog ske i disse kampe, men masser af muligheder, det er der.
  • Bookmaker ramte overvejende plet med vores spil tips i går. Tillykke til jer der fulgte med og også havde spottet et 0:0 resultat til flotte odds 9. Gense spil forslagene igen. (Kampen mellem Dnipro og FCK sluttede 0:0)
Europa League kvalifikations kampene 31. juli 2014
Du finder alle disse kampe på bet365 under "Fodbold" --> "Europæiske topligaer - Oversigt" her

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3