top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-08-2014 Champions League kvalifikations kampe med odds – Returkampe


I aften er der returkampe i kvalifikationskampene til Champions League . Danmark er stadigvæk repræsenteret i turneringen med klubberne FCK og AaB. Aab spåes af odds analytikere at have minimal chance for samlet at kvalificere sig videre til næste runde, eftersom de på hjemmebane i sidste uge tabte med 0:1 mod dagens modstander Dinamo Zagreb fra Kroatien. Et krav for videre deltagelse for AaB er derfor en sejr på udebane i dag – intet mindre kan gøre det. Odds på et 2-tal og nordjysk Champions League succes er helt oppe at ringe i odds 7!!! Læs Bookmaker´s spil forslag til Dinamo Zagreb – AaB.

FCK har modsat AaB et bedre udgangspunkt for at kvalificere sig videre til næste runde end AaB grundet især 2 faktorer. I sidste uge spillede FCK på udebane 0:0 mod Dnipro fra Ukraine og vil derfor med en sejr i dag i Parken være videre til flere kampe om at skaffe den endelige billet til Champions League gruppespillet. Odds på 1-tallet og FCK gevinst er på vanvittigt høje 2,87!!! Læs odds og spil fiduser til FCK - Dnipro.
  • Alle odds nedenfor er fundet her på bet365 --> fodbold --> Europæiske topligaer – Oversigt --> Champions League - Kval
  • Flere af Champions League kampene nedenfor streames gratis til bet365 kunder.  Kig efter det lille ”tv” billede.
  • Der er live odds og live betting på alle fodboldkampene, så det skal nok blive en fabelagtig fodboldaften med øl og popcorn.

Odds på Champions League fodboldkampene
Der er god fidus i at tage udgangspunkt i resultatet fra klubbernes første møde, når der skal placeres et væddemål med odds. En klub som SKAL vinde på hjemmebane og er enormt stor favorit er FC Salzburg. For blot en uge siden TABTE klubben 2:1 mod netop Karabakh. Med andre ord vil Karabakh slås for en målfattig kamp og vil sandsynligvis parkere bussen. Derfor enormt god værdi i ”X” til odds 9.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3