top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-08-2014 Odds forslag til dansk succes: Dinamo Zagreb – AaB, kampstart 6. august 2014 klokken 20:45AaB skal onsdag aften spille retur kamp i Champions League kvalifikationen mod Dinamo Zagreb i Kroatien. Den første fodbold kamp sluttede med 0:1 til Dinamo Zagreb på Aalborg Stadion. Intet er derfor afgjort og AaB havde faktisk op til flere muligheder for at vinde kampen i Aalborg, så det er et optimistisk AaB mandskab der i aften ifølge sportschef Allan Gaarde vil spille sin chance for at spille europæisk fodbold i efteråret 2014. Se hvilke odds og spil tips der er mest oplagt i dagens CL Kval, når vi vælger at satse på dansk succes. Det er en kamp mellem mestrene fra Kroatien mod mestrene fra Danmark og uanset at bookmakerne har gjort Dinamo Z. til favoritter, så er det ikke usandsynligt at AaB kan lave en 1:2 i Zagreb i aften – den første kamp i Aalborg BURDE være vundet af AaB. Skidt med det ikke skete for det gør de i aften!


Spilfiduser til Champions League kvalifikationen
  • Hvem vinder kampen: Objektivt set er Dinamo Zagreb favoritter, men at de er så store favoritter, at 1-tallet blot giver 1,57 – NEVER. Det mest sandsynlige resultat er faktisk ”X” til odds 3,80 og det er da blot at sige mange tak til bookmakerne for det yderst flotte odds. 2-tal og AaB sejr er helt oppe i odds 6 og er man frisk, så er en dansk 0:1 eller 1:2 ikke så usandsynlig, som oddset ellers antyder. Begge disse klubber er meget jævnbyrdige og kampen er en 50/50 i vores optik.
  • Antal mål: Mange mål er mest sandsynligt, selvom Dinamo med 0:1 resultatet i Aalborg allerede er tæt på at være videre til næste runde. Det er ikke en del af Dinamo Zagreb´s DNA at spille målfattige kampe. AaB viste i sidste sæson, at på udebane i superligaen var de særdeles gavmilde med at give mål væk. De scorede samtidig mange mål alligevel. I dagens kamp SKAL AaB vinde kampen, hvis de vil fortsætte med at spille europæisk. Dinamo Z. er desuden et mandskab, som også er fortræffelige offensivt. Der er med undtagelse af kampen mod AaB blevet scoret 2 mål eller flere i klubbens seneste 6 kampe. Dinamo Zagreb har desuden vundet de 6 seneste kampe i træk. Spil på over 2,5 mål til odds 2,00 er meget spilbart mellem 2 formodede offensivt indstillede mesterhold i fodbold. HOVEDTIP!!!
  • Hvem går videre: AaB kvalificerer sig videre. Det giver odds 8 på bet365 !!!(Find spillet her: Fodbold -- > Europæiske topligaer – Oversigt -- > Dinamo Zagreb v AaB -- > Kvalificerer sig -- > Odds 8
  • Kampens resultat: 2:2 til odds 17, eller 1:2 til odds 19.
  • Kom i gang: Alle odds til AaB kampen bliver spillet på bet365 – Få din gratis 1000 kr bonus og kom selv i gang med at oddse allerede i dag.
Mange mål – meget sandsynligt.
  • Dinamo Zagreb er en klub, der ofte spiller målrige kampe: Seneste 6 kampe klubben har spillet er alle sluttet med 2 eller flere mål, kun kampen mod AaB sluttede med 1 mål. 5:0, 0:1, 3:4, 0:2, 4:0, 2:0
  • Sidste sæson i den kroatiske liga 1. division vandt Dinamo Zagreb 17 af 18 kampe. Den sidste kamp endte uafgjort. Målscoren på hjemmebanen var 52:10, så ialt 62 mål i 18 kampe, dvs. i gennemsnit 3,44 mål scoret pr. kamp på Zagreb´s Maksimir stadion. Over 2,5 mål til odds 2,00 er derfor meget sandsynligt og meget spilbart!!!
  • Spil det her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3