top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-08-2014 Odds forslag til dansk succes: Dinamo Zagreb – AaB, kampstart 6. august 2014 klokken 20:45AaB skal onsdag aften spille retur kamp i Champions League kvalifikationen mod Dinamo Zagreb i Kroatien. Den første fodbold kamp sluttede med 0:1 til Dinamo Zagreb på Aalborg Stadion. Intet er derfor afgjort og AaB havde faktisk op til flere muligheder for at vinde kampen i Aalborg, så det er et optimistisk AaB mandskab der i aften ifølge sportschef Allan Gaarde vil spille sin chance for at spille europæisk fodbold i efteråret 2014. Se hvilke odds og spil tips der er mest oplagt i dagens CL Kval, når vi vælger at satse på dansk succes. Det er en kamp mellem mestrene fra Kroatien mod mestrene fra Danmark og uanset at bookmakerne har gjort Dinamo Z. til favoritter, så er det ikke usandsynligt at AaB kan lave en 1:2 i Zagreb i aften – den første kamp i Aalborg BURDE være vundet af AaB. Skidt med det ikke skete for det gør de i aften!


Spilfiduser til Champions League kvalifikationen
  • Hvem vinder kampen: Objektivt set er Dinamo Zagreb favoritter, men at de er så store favoritter, at 1-tallet blot giver 1,57 – NEVER. Det mest sandsynlige resultat er faktisk ”X” til odds 3,80 og det er da blot at sige mange tak til bookmakerne for det yderst flotte odds. 2-tal og AaB sejr er helt oppe i odds 6 og er man frisk, så er en dansk 0:1 eller 1:2 ikke så usandsynlig, som oddset ellers antyder. Begge disse klubber er meget jævnbyrdige og kampen er en 50/50 i vores optik.
  • Antal mål: Mange mål er mest sandsynligt, selvom Dinamo med 0:1 resultatet i Aalborg allerede er tæt på at være videre til næste runde. Det er ikke en del af Dinamo Zagreb´s DNA at spille målfattige kampe. AaB viste i sidste sæson, at på udebane i superligaen var de særdeles gavmilde med at give mål væk. De scorede samtidig mange mål alligevel. I dagens kamp SKAL AaB vinde kampen, hvis de vil fortsætte med at spille europæisk. Dinamo Z. er desuden et mandskab, som også er fortræffelige offensivt. Der er med undtagelse af kampen mod AaB blevet scoret 2 mål eller flere i klubbens seneste 6 kampe. Dinamo Zagreb har desuden vundet de 6 seneste kampe i træk. Spil på over 2,5 mål til odds 2,00 er meget spilbart mellem 2 formodede offensivt indstillede mesterhold i fodbold. HOVEDTIP!!!
  • Hvem går videre: AaB kvalificerer sig videre. Det giver odds 8 på bet365 !!!(Find spillet her: Fodbold -- > Europæiske topligaer – Oversigt -- > Dinamo Zagreb v AaB -- > Kvalificerer sig -- > Odds 8
  • Kampens resultat: 2:2 til odds 17, eller 1:2 til odds 19.
  • Kom i gang: Alle odds til AaB kampen bliver spillet på bet365 – Få din gratis 1000 kr bonus og kom selv i gang med at oddse allerede i dag.
Mange mål – meget sandsynligt.
  • Dinamo Zagreb er en klub, der ofte spiller målrige kampe: Seneste 6 kampe klubben har spillet er alle sluttet med 2 eller flere mål, kun kampen mod AaB sluttede med 1 mål. 5:0, 0:1, 3:4, 0:2, 4:0, 2:0
  • Sidste sæson i den kroatiske liga 1. division vandt Dinamo Zagreb 17 af 18 kampe. Den sidste kamp endte uafgjort. Målscoren på hjemmebanen var 52:10, så ialt 62 mål i 18 kampe, dvs. i gennemsnit 3,44 mål scoret pr. kamp på Zagreb´s Maksimir stadion. Over 2,5 mål til odds 2,00 er derfor meget sandsynligt og meget spilbart!!!
  • Spil det her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3