top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Europa League returkampe med odds: Esbjerg – Ruch Chorzow & Brøndby – Club Brügge

I dag gælder det Esbjerg og Brøndby, der begge skal forsøge at komme et skridt videre til Europa League. Første kamp mellem Esbjerg og Ruch endte 0:0, så kravet i dag er en sejr til esbjergenserne på eget græs.

Oddset på 1-tallet er på 1,61. Det er et lavt odds efter vores mening eftersom klubberne niveau mæssigt er meget lige.

I Brøndby kampen er der en del mere værdi, idet kravet ligeledes er en dansk sejr. Brøndby fik en lussing i sidste uge, da de tabte mod Club Brügge med cifrene 3:0 på Jan Breydel Stadion.

Kravet til den tidligere danske topklub er derfor minimum en 3 måls sejr i dag i ordinær tid. Er det sandsynligt? Det er det i den grad og 1-tallet på 2,70 er efter omstændighederne enormt godt.
Odds fra bet365 til dagens Europa League kvalifikationskampe

Europa League bejlerne har meget svingende kvalitet og der sker overraskelser OGSÅ her. Der er vanvittigt mange kampe at spille på torsdag eftermiddag og aften. Begge danske kampe bliver sendt på dansk tv.
  • Brøndby – Blub Brügge bliver sendt på TV3 PLUS klokken 20:00.
  • Esbjerg – Ruch Chorzow bliver sendt på TV3 SPORT klokken 18:00
  • Få 1000 kroner og spil med
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3