top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-08-2014 Superliga odds forslag: AaB – FCN, kampstart klokken 17:00

  • Starttidspunkt 9. august 2014 klokken 17:00
  • Se kampen direkte på dansk tv: TV 3 SPORT 1
AaB er regerende danske mestre og en væsentlig del af klubbens succes skyldes den enormt stærke hjemmebane på Aalborg Stadion. Aab var sidste sæsons i særklasse bedste hjemmehold og fik point i 15 af 17 hjemmekampe. Ialt resulterede de boldsikre AaB´ere´s bold artisteri på nordjysk græk i 35 point, mens FCK i Parken til sammenligning blot hentede 33 point på eget græs. Dagens modstander i Aalborg er FC Nordsjælland, som var sidste sæsons 3. dårligste udehold.  FC Nordsjælland TABER ofte, når de ikke spiller på deres eget kunstgræs, det var et statistisk faktum sidste sæson. Sæsonen er lige startet, men FC Nordsjælland har i denne sæsons hidtil 3 spillede superliga kampe vundet 2 i Farum og tabt den eneste kamp, de har spillet på udebane!!!
  • Alle odds på denne side af Bookmaker bliver spillet hos bet365 her: Fodbold -- > Danmark – Superligaen -- > AaB v FC Nordsjælland (Husk der er livebetting på kampen – det er super sjovt, men pas på det er vanedannende)
Spilfiduser og oplagte odds eksempler til superliga fodbold kampen på Aalborg Stadion: AaB – FCN
  • Hvem vinder kampen: I dag skal FC Nordsjælland til aaLborg for at spille mod de danske mestre fra AaB, der netop er hjemvendt fra Zagreb med en 0:2 sejr og dermed har kvalificeret sig til videre deltagelse i Champions League kvalifikationen. Spørgsmålet i dag er derfor, kan AaB på blot et par dage omstille sig til at skulle spille superliga fodbold efter at have brugt mentale og fysiske ressourcer på en vanskelig udekamp i CL. Kvalifikationen? Sidste gang FCN var i Aalborg 25. november 2013 var AaB faktisk ganske godt tilfredse med 1:1 resultatet, idet FCN var tættere på de 3 point efter min opfattelse end AaB var det. Bookmaker vurderer også denne kamp til at være totalt åben og at tage en AaB sejr for givet på forhånd, det ville være dumt. Det mest sandsynlige resultat er en pointdeling og et ”X” til odds ”3,40”
  • Antal mål: I sidste sæson blev der i gennemsnit scoret 2 mål ialt i AaB´s hjemmekampe. På udebane blev der i gennemsnit scoret 4 mål pr. kamp! Vi vurderer, at denne tendens fortsætter i dag og der er god fidus i at satse på under 2,5 mål til odds 2,00.  DAGENS HOVEDTIP
  • Dobbeltchance: AaB havde blot 2 nederlag i 17 kampe på hjemmebane i sidste sæson. Det er altså overvejende sandsynligt at AaB ikke taber i dag. Et ret sikkert spil på bet365 er derfor at spillet på oddset ”AaB eller uafgjort” under Dobbeltchance til odds 1,30. Spil dette odds hos bet365
  • Første målscorer: AK47 aka Anders K. Jacobsen er yderst målfarlig i øjeblikket og 3 af hans 8 superliga mål er scoret mod, gæt engang -- > FC Nordsjælland, derfor er der en relativ god chance for at det igen er ham der er først på pletten i dag til odds 7 som første målscorer. (Desuden er han brandvarm i øjeblikket, idet det var Anders K. Jacobsen der i onsdags scorede 2 mål i Zagreb mod Dinamo Zagreb!!!)
  • Scorer når som helst: Anders K. Jacobsen til odds 2,87.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3