top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-08-2014 Odds & tips forslag superliga: SønderjyskE - FC Midtjylland, kampstart 14:00

SønderjyskE har en stærk hjemmebane, idet de 7 kampe i træk er ubesejrede på Sydbank Park stadion. Spørgsmålet er om SønderjyskE kan fortsætte den fornemme statistik mod en af favoritterne til et dansk mesterskab, som FCM i den grad er en klub, der er. FCM lå til at vinde det danske mesterskab stort set hele sidste sæson, men blev tilsidst overhalet af AaB og FCK.
  • Kom igang med odds på fodbold: Få 1000 kroner og få gratis konto i dag her (5 minutter tager det)
Odds og tips fiduser
  • Hvem vinder kampen: SønderjyskE har fået en udmærket start på denne sæson. 2 uafgjorte fodbold kampe  mod topholdene Esbjerg og AaB, mens Silkeborg blev besejret 2:0. I sidste sæson var det også SønderjyskE´s hjemmebane, der stod for de fleste point på kontoen. Derfor Sønderjysk`taber ikke i dag og 1-tallet giver et helt formidabelt odds på 3,60.
  • Dobbeltchance: Eftersom SønderjyskE bør minimum få point på eget græs i dagens tidlige superliga kamp, så er hovedtippet i denne kamp at spille på dobbeltchancen på bet365 der hedder ”SønderjyskE eller uafgjort” til odds 1,83. HOVEDTIP Spil det med højeste odds fra bet365
  • Ciffertips: Klubberne mødte hinanden sidst 18. maj 2014 og den kamp sluttede på Sydbank Park stadion med 3:1 til SønderjyskE. Kampen i dag kan blive en gentagelse og et odds på ciffertipset 3:1 er enormt højt på odds 29.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3