top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-08-2014 Odds & tips forslag superliga: SønderjyskE - FC Midtjylland, kampstart 14:00

SønderjyskE har en stærk hjemmebane, idet de 7 kampe i træk er ubesejrede på Sydbank Park stadion. Spørgsmålet er om SønderjyskE kan fortsætte den fornemme statistik mod en af favoritterne til et dansk mesterskab, som FCM i den grad er en klub, der er. FCM lå til at vinde det danske mesterskab stort set hele sidste sæson, men blev tilsidst overhalet af AaB og FCK.
  • Kom igang med odds på fodbold: Få 1000 kroner og få gratis konto i dag her (5 minutter tager det)
Odds og tips fiduser
  • Hvem vinder kampen: SønderjyskE har fået en udmærket start på denne sæson. 2 uafgjorte fodbold kampe  mod topholdene Esbjerg og AaB, mens Silkeborg blev besejret 2:0. I sidste sæson var det også SønderjyskE´s hjemmebane, der stod for de fleste point på kontoen. Derfor Sønderjysk`taber ikke i dag og 1-tallet giver et helt formidabelt odds på 3,60.
  • Dobbeltchance: Eftersom SønderjyskE bør minimum få point på eget græs i dagens tidlige superliga kamp, så er hovedtippet i denne kamp at spille på dobbeltchancen på bet365 der hedder ”SønderjyskE eller uafgjort” til odds 1,83. HOVEDTIP Spil det med højeste odds fra bet365
  • Ciffertips: Klubberne mødte hinanden sidst 18. maj 2014 og den kamp sluttede på Sydbank Park stadion med 3:1 til SønderjyskE. Kampen i dag kan blive en gentagelse og et odds på ciffertipset 3:1 er enormt højt på odds 29.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3