top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-08-2014 Oddset og spil tips superliga: FC København – Hobro, kampstart 17:00

FCK får søndag eftermiddag besøg af nyoprykkede Hobro fra nordjylland. Halvtidsprofferne fra den lille by med blot 12.000 indbyggere har et lønbudget der knap er på niveau med blot en af de ”dyre” FCK spillere. Fodboldkampen i dag er i den grad en kamp mellem David og Goliath. Bookmakerne har i deres odds sætning heller ikke vurderet, at Hobro har noget som helst at komme efter i dag i Parken. I tilfælde af Hobro sejr og 2-tal er oddset på 8,00. I gennemsnit har 85% af kunderne hos de danske bookmakere sat pengene på FCK sejr og blot 5% tror på at Hobro kan gøre det umulige. Se hvilke tips, som du bør overveje til denne kamp nedenfor.
  • Kom igang med odds på fodbold: Få 1000 kroner og få gratis konto i dag her (5 minutter tager det)
Oddset tips og spil til FCK – Hobro
  • Hvem vinder kampen: FCK har en af Danmarks stærkeste hjemmebaner. I sidste sæson fik klubben point i 15 af 17 hjemmekampe og i denne sæson er alle 3 første kampe sluttet med point på kontoen. Hobro er dog så undertippet med et odds på 8, at det virker utroligt lokkende, men stadigvæk meget usandsynligt selvom Andreas Cornelius ikke spiller. Hobro vil se en uafgjort i Parken som en sejr, det kommer dog ikke til at ske. FCK er et monster på hjemmebane og Parken indgyder altid en respekt og frygt især første gang man spiller på den. Oddset på 1-tallet er pivringe, men hvis man vil spille på resultatet af denne kamp, så er 1-tallet lige til højrebenet på 1,33. Alt taler for FCK. 1. FCK er favorit til at vinde mesterskabet, Hobro er favorit til at rykke ud af superligaen, FCK har hjemmebane. PLIGTSEJR TIL FCK.
  • Antal mål: Selvom Hobro skulle komme bagud vurderer vi ikke de vil ændre deres spillestil markant. Der vil stadigvæk være mest fokus på den defensive metier og derfor er få mål mest sandsynligt. Spil på under 2,5 mål til odds 2,07.
  • Første målscorer: Mads Hvilsom til odds 17. Hobro´s matcvinder i begge sejre i superligaen hidtil i denne sæson. I 1:2 sejren over Hobro den 20. juli scorede han begge mål, mens han mod Brøndby på Hobro stadion i sidste spillerunde cementerede sensations sejren over Brøndby med sin 2:0 scoring. ”Der er krummer i den knægt”.

     
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3