top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-08-2014 Fiduser til superliga med spil og tips: Brøndby IF – OB, kampstart 19:00

Brøndby har i denne uge igen fået klø i international fodbold, idet Club Brügge på Brøndby stadion i returkampen igen vandt og denne gang med 0:2. Brøndby blev altså sendt ud af Europa League kvalifikationen med samlet 0:5 i målscore. Både pinligt og trist for klubben og fodbold Danmark. I den hjemlige superliga kører fodbold toget heller ikke på skinner, hvilket sidste superliga runde med al tydelighed viste, da Hobro på sit nyligt renoverede interimistiske stadion på sensationel vis slog Brøndby 2:0. De seneste 3 kampe Brøndby har spillet har resulteret i 3 nederlag og en målscore på 0:7!!! Brøndby er en klub, hvor der i øjeblikket mangler ”troen på at det nok skal gå”. Se hvad oplagte tips til dagens sene  fodbold kamp er nedenfor.
  • Kom igang med odds på fodbold: Få 1000 kroner og få gratis konto i dag her (5 minutter tager det)
Tips og spil fiduser til formsvage Brøndby mod ligeledes formsvage OB
  • Hvem vinder kampen: Brøndby har ikke præsteret på et acceptabelt niveau de seneste par uger og det har OB faktisk heller ikke. Efter 3 kampe ligger OB på en 11. plads i superligaen med blot 1 point. Det er dog i høj grad de på papiret forventede lette modstandere, som har snuppet point fra OB, der er bemærkelsesværdigt. OB har spillet uafgjort 1:1 mod AaB, men har tabt 3:1 til Vestsjælland og 1:2 på eget græs på Tre-For Park til nyoprykkede Hobro. Pilen peger dog mest på OB succes i dag, idet de KUN har haft superligaen at fokusere på og klubben plejer at være god mod andre gode hold, se fx AaB kampen. Desuden spillede OB 1:1 mod AaB i sidste superliga runde og i den kamp havde OB hele 18 afslutninger mod AaB´s blot 4. Begge klubber vil i dag gå efter de 3 point, og oddset på 2-tallet er enormt godt på 3,75 når man tænker på hvor enormt formsvage Brøndby er i øjeblikket.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3