top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-08-2014 Odds på superligaen: Esbjerg – Silkeborg runde 4, kampstart 11. august klokken 19:00Silkeborg slog den nordjyske sensations klub Hobro i en venskabskamp den 8. juli 2014. I mandagens superliga fodbold kamp er det Esbjerg, de skal spille mod på udebane på Blue Water Arena i Esbjerg. På forhånd er esbjergenserne gjort til enormt store favoritter og oprykkerne Silkeborg fra 1. Division aka Nordicbet Ligaen levnes ikke mange chancer mod midtjyderne fra vest Danmark. I superligaen er dagens modstandere bundprop nummer 11 og nummer 12, som du også kan se i tabellen nedenfor. Begge klubber har altså enormt meget brug for point i dagens bundbrag.
Spilfiduser til superligaen: Esbjerg – Silkeborg, kampstart 11. august 2014 klokken 19:00
  • Hvem vinder kampen: Esbjerg er favoritter til at vinde kampen primært fordi de spiller for spiller bør have et stærkere hold. Dernæst har de hjemmebanefordel og det burde også være et plus. Omvendt har andre klubber fornylig vist, at internationale kampe tidligere på ugen formentlig har tæret på kræfterne, så klubberne ikke har kunne leve op til forventningerne resultatmæssigt i superligaen efterfølgende. AaB tabte eksempelvis 1:2 på ”Fort Aalborg” i lørdags og i går søndag var det FCK, der ellers burde have haft en let kamp mod Hobro, istedet måtte indkassere det måske mest pinlige nederlag i nyere FCK historie.
    I sidste sæson i efteråret var Esbjerg desuden i superligaen ikke så driftssikre og point høstende, som man på forhånd havde forventet og de lå i langt tid i den nederste halvdel af superligaen. Den dårlige præstation for Esbjerg´s vedkommende kan delvis også tilskrives klubbens forpligtelser på den internationale scene i Europa League. Summa summarum: Esbjerg får ikke en let kamp i dag, som et lavt odds på blot 1,75 på 1-tallet indikerer. Silkeborg er enormt tændte på at få point i dag og kampen kan sagtens ende med en overraskelse igen, som vi har set 2 gange i denne runde 4. Vil man absolut spille på kampens resultat, så er 2-tallet  til odds 4,50, det man bør overveje eller et ”X” til odds 3,70. Esbjerg har lige oplevet den værste skuffelse en professionel fodboldspiller kan. 1 minut før kampen mod Ruch Chorzow blev fløjtet af, scorede Ruch C. og Esbjerg´s Europa League drømme var ødelagt. Esbjerg var 1. minut fra næste runde i Europa League kvalifikationen.
  • Dobbeltchance: Dagens hovedtip tager udgangspunkt i, at Esbjerg IKKE præsterer og vinder i dag og oddset på at kampen ender uafgjort eller Silkeborg vinder, er faktisk ret godt på 2,10. Spillet hedder ”Uafgjort eller Silkeborg” på bet365. DAGENS HOVEDTIP
  • Antal mål: Begge klubber i dag vil gå benhårdt efter de 3 point og kommer en af klubberne foran, så forvent at den føring vil blive forsvaret med næb og kløer. Flot fodbold er passé, det er resultatet der tæller i dag. Spil på under 2,5 mål til odds 1,95.
Stillingen i superligaen INDEN dagens superliga kamp
Esbjerg og Silkeborg er på 11. og 12. pladsen. Begge klubber er tvunget til at satse hele butikken og gå efter de 3. point. Odds på 1-tallet er på 1,75, mens der er Kejser odds på bet365 på Silkeborg triumf 2-tallet til odds 4,50. Spil det her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3