top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-08-2014 Odds på superligaen: Esbjerg – Silkeborg runde 4, kampstart 11. august klokken 19:00Silkeborg slog den nordjyske sensations klub Hobro i en venskabskamp den 8. juli 2014. I mandagens superliga fodbold kamp er det Esbjerg, de skal spille mod på udebane på Blue Water Arena i Esbjerg. På forhånd er esbjergenserne gjort til enormt store favoritter og oprykkerne Silkeborg fra 1. Division aka Nordicbet Ligaen levnes ikke mange chancer mod midtjyderne fra vest Danmark. I superligaen er dagens modstandere bundprop nummer 11 og nummer 12, som du også kan se i tabellen nedenfor. Begge klubber har altså enormt meget brug for point i dagens bundbrag.
Spilfiduser til superligaen: Esbjerg – Silkeborg, kampstart 11. august 2014 klokken 19:00
  • Hvem vinder kampen: Esbjerg er favoritter til at vinde kampen primært fordi de spiller for spiller bør have et stærkere hold. Dernæst har de hjemmebanefordel og det burde også være et plus. Omvendt har andre klubber fornylig vist, at internationale kampe tidligere på ugen formentlig har tæret på kræfterne, så klubberne ikke har kunne leve op til forventningerne resultatmæssigt i superligaen efterfølgende. AaB tabte eksempelvis 1:2 på ”Fort Aalborg” i lørdags og i går søndag var det FCK, der ellers burde have haft en let kamp mod Hobro, istedet måtte indkassere det måske mest pinlige nederlag i nyere FCK historie.
    I sidste sæson i efteråret var Esbjerg desuden i superligaen ikke så driftssikre og point høstende, som man på forhånd havde forventet og de lå i langt tid i den nederste halvdel af superligaen. Den dårlige præstation for Esbjerg´s vedkommende kan delvis også tilskrives klubbens forpligtelser på den internationale scene i Europa League. Summa summarum: Esbjerg får ikke en let kamp i dag, som et lavt odds på blot 1,75 på 1-tallet indikerer. Silkeborg er enormt tændte på at få point i dag og kampen kan sagtens ende med en overraskelse igen, som vi har set 2 gange i denne runde 4. Vil man absolut spille på kampens resultat, så er 2-tallet  til odds 4,50, det man bør overveje eller et ”X” til odds 3,70. Esbjerg har lige oplevet den værste skuffelse en professionel fodboldspiller kan. 1 minut før kampen mod Ruch Chorzow blev fløjtet af, scorede Ruch C. og Esbjerg´s Europa League drømme var ødelagt. Esbjerg var 1. minut fra næste runde i Europa League kvalifikationen.
  • Dobbeltchance: Dagens hovedtip tager udgangspunkt i, at Esbjerg IKKE præsterer og vinder i dag og oddset på at kampen ender uafgjort eller Silkeborg vinder, er faktisk ret godt på 2,10. Spillet hedder ”Uafgjort eller Silkeborg” på bet365. DAGENS HOVEDTIP
  • Antal mål: Begge klubber i dag vil gå benhårdt efter de 3 point og kommer en af klubberne foran, så forvent at den føring vil blive forsvaret med næb og kløer. Flot fodbold er passé, det er resultatet der tæller i dag. Spil på under 2,5 mål til odds 1,95.
Stillingen i superligaen INDEN dagens superliga kamp
Esbjerg og Silkeborg er på 11. og 12. pladsen. Begge klubber er tvunget til at satse hele butikken og gå efter de 3. point. Odds på 1-tallet er på 1,75, mens der er Kejser odds på bet365 på Silkeborg triumf 2-tallet til odds 4,50. Spil det her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3