top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-08-2014 Odds der ramte plet mandagEsbjerg og Silkeborg spillede i dag 4. runde i superligaen og jeg havde på forhånd forventet, at kampen ville blive meget tæt og kunne i princippet ende med hvad som helst. Det var derfor også en gave fra bookmakerne, at oddset på såvel uafgjort som 2-tal var ganske godt betalt. Eftersom vi blot spillede på ”Uafgjort eller Silkeborg” samt en kamp med under 2,5 mål, så gik de fleste odds hjem i dag. Jeg valgte ikke at spille på ciffertips til denne kamp, men eftersom kampen sluttede 0:0, så håber jeg der var andre der gjorde det, eftersom uanset hvad man havde spillet på, så havde det været et gratis væddemål i kraft af ”pengene tilbage” i tilfælde af et 0:0 resultat fra dagens benyttede bookmaker. 

1. Se odds forslagene mandag

Kampen mellem Esbjerg – Silkeborg sluttede 0:0 – Se spil & odds forslagene fra mandag den 11. august 2014

2. Odds der gik hjem i dag mandag den 11. august 2014
  • Oddset på at kampen ender "Uafgjort eller Silkeborg" vinder til 2,10
  • Oddset på at der blev scoret "under 2,5 mål" til odds 1,95
Alle odds der gik hjem blev foreslået spillet på bet365.

3. "0:0" - pengene tilbage garanti ALTID på alle fodboldkampe

Bet365 giver altid "pengene tilbage garanti" på ciffertips i tilfælde af et 0:0 resultat! Spiller man eksempelvis på resultaterne 2:1, 3:3, 5:0 etc så vil man med et resultat på 0:0 efter slutfløjt i en fodboldkamp ALTID få alle sine penge retur på bet365 - det er en super vedvarende bonus. Alle og jeg mener alle ciffertips, hvis man er til den slags betting bør placeres hos denne bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3