top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-08-2014 Odds der ramte plet mandagEsbjerg og Silkeborg spillede i dag 4. runde i superligaen og jeg havde på forhånd forventet, at kampen ville blive meget tæt og kunne i princippet ende med hvad som helst. Det var derfor også en gave fra bookmakerne, at oddset på såvel uafgjort som 2-tal var ganske godt betalt. Eftersom vi blot spillede på ”Uafgjort eller Silkeborg” samt en kamp med under 2,5 mål, så gik de fleste odds hjem i dag. Jeg valgte ikke at spille på ciffertips til denne kamp, men eftersom kampen sluttede 0:0, så håber jeg der var andre der gjorde det, eftersom uanset hvad man havde spillet på, så havde det været et gratis væddemål i kraft af ”pengene tilbage” i tilfælde af et 0:0 resultat fra dagens benyttede bookmaker. 

1. Se odds forslagene mandag

Kampen mellem Esbjerg – Silkeborg sluttede 0:0 – Se spil & odds forslagene fra mandag den 11. august 2014

2. Odds der gik hjem i dag mandag den 11. august 2014
  • Oddset på at kampen ender "Uafgjort eller Silkeborg" vinder til 2,10
  • Oddset på at der blev scoret "under 2,5 mål" til odds 1,95
Alle odds der gik hjem blev foreslået spillet på bet365.

3. "0:0" - pengene tilbage garanti ALTID på alle fodboldkampe

Bet365 giver altid "pengene tilbage garanti" på ciffertips i tilfælde af et 0:0 resultat! Spiller man eksempelvis på resultaterne 2:1, 3:3, 5:0 etc så vil man med et resultat på 0:0 efter slutfløjt i en fodboldkamp ALTID få alle sine penge retur på bet365 - det er en super vedvarende bonus. Alle og jeg mener alle ciffertips, hvis man er til den slags betting bør placeres hos denne bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3