top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-08-2014 Superliga odds forslag: Hobro – FC Nordsjælland, kampstart 18. august klokken 19:00

  • Kampen vises på TV3 Sport 1 klokken 19:00 den 18. august 2014
Hobro har fået en drømmestart på dette års superliga sæson. Efter blot 4. fodboldkampe ligger klubben, der sidste år spillede i 1. division, på en 2.plads bagved FC Midtjylland på 1. pladsen, der ovenikøbet har spillet en kamp mere. Hobro er eventyret der bare fortsætter og fortsætter. I sidste spillerunde var den lille nordjyske klub på besøg hos løverne fra FCK i Parken og alle havde forventet, at dette måtte blive som maksimum en uafgjort for Hobro eller en FCK sejr. I stedet gjorde Hobro alle fodbold interesserede forbløffede via deres overraskende 0:3 i Parken. 
Dagens modstander på Hobro stadion er FC Nordsjælland, som i øjeblikket er á point med Hobro i toppen af superligaen. Forskellen mellem fodbold klubberne i aftenens eneste superliga kamp er blot, at Hobro er deltids professionelle modsat FCN og Hobro er ikke et rutineret superliga mandskab al den stund, at de blot har spillet 4. runder hidtil i denne deres første sæson i Danmarks bedste fodbold række.

Spil tips til superligaen runde 5
  • Sæson starten har været god for begge superliga klubber. I dagens møde efter 4 runder har begge klubber hentet 9 point og ikke nok med det, pointene er vundet mod nogen af denne sæsons forhåndsfavoritter til top 3. Hobro har besejret FCK, Brøndby og OB, mens FC Nordsjælland har besejret AaB, Esbjerg og FCV. Bookmakerne har dog alligevel valgt at gøre FC Nordsjælland til favoritter i dag, men i kraft af Hobro´s flotte sejre, så er oddset på en udesejr i dagens kamp faktisk ret godt. Det mest sandsynlige er et 2-tal, så ikke at spille på det mandag aften, det ville være godt dumt. Hobro har vundet 3 kampe, men det er med lodder og trisser og det er et eventyr, det burde ikke være muligt med de ressourcer klubben har og eksempelvis så være i stand til at vinde 0:3 i Parken. Det har Hobro gjort og tillykke med det, men det kan ikke fortsætte. Flot odds på 2-tal på 2,15.Spil på fodbold kampen her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3