top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-08-2014 Champions League kvalifikation: FC København - Bayer Leverkusen, kampstart tirsdag klokken 20:45FC København skal spille den første kamp i Parken tirsdag aften mod Leverkusen i Champions League kvalifikationsrunde 4. FCK er trods hjemmebane fordel IKKE favoritter i dagens kamp mod det tyske storhold, som i sidste sæson opnåede en 4 plads i Bundesligaen. Sportsdirektøren for Leverkusen er den navnkundige Rudi Völler og han har også udtalt, at naturligvis er Tysklands fjerde bedste professionelle klubhold i fodbold fra Bundesligaen favoritter mod det anden bedste klubhold i Danmark. R. Völler mener desuden, der er 2 finaler, idet der er returkamp den 27. på Leverkusens hjemmebane. Oddset på dansk sejr i dagens fodboldkamp er på 5,75 på 1-tallet og det er enormt højt. Se vores bud på gode odds fiduser til denne fodbold kamp nedenfor.

Spil fiduser og frække tips til Champions League kvalifikationsrunde 4

  • Antal mål: Det virker meget sort altsammen, set med FCK brillerne på, hvis man ser på resultaterne fra 10. august og frem. Glemmer man de 2 kampe (FCM og Hobro) , så var FCK efter sejren over Dnipro den 6. august på det tidspunkt allerede udråbt til at være tilbage til fordums styrke for 6-7 år siden. Vi mener faktisk, at FCK har en udmærket chance for at få minimum 1 point med hjem på hjemmebane i dag mod Leverkusen. Leverkusen er ikke Bayern München og klubben er ikke selvskrevet til at få en topplacering i Bundesligaen. FCK´s flotte takter mod Dnipro gør, at vi vurderer, at kampen i dag bliver målknap og derfor bør der spilles på under 2,5 mål til odds 1,75.
  • Sådan oddser danskerne på kampen: 12-15-73, det er sådan, der er spillet på fodboldkampen indtil nu fra en håndfuld bookmakere, vi har kontaktet. 73% tror Leverkusen vinder i dag, det gør vi ikke! Det er også en del af forklaringen på, at der er kongeoods på, at FCK får point i dag.
  • Hvem får billetten til Champions League?: Oddset på at FCK samlet vinder over Leverkusen i 2 kampe og dermed får adgang til gruppespillet i dette års Champions League er på odds 5. Til sammenligning er Leverkusen helt nede i odds 1,16. Værdien er helt klart i at satse på, at løverne går videre og der er en 35-65 chance efter vores vurdering, så det odds SKAL spilles.
  • Dobbeltchance: FCK eller uafgjort til odds 2,00 er ganske udmærket. Begge klubber ved, at uanset resultatet i dag, så er det i returkampen at billetten til Champions League gruppespillet først bliver vundet af enten Leverkusen eller FCK. HOVEDTIP
  • Ciffertips: 0:0, 1:1 eller 2:2 er alle gode bud.
  • Kampens resultat: Et uafgjort resultat med få mål er det begge klubber vil være tilfredse med, så et ”X” til odds 3,80 er virkelig godt betalt.
  • Odds info: Alle odds er fra bet365. Få gratis 1000 kr og kom i gang her.

Kampformen

  • Bundesligaen er IKKE startet endnu, så det vil være en anelse mindre skarpt tysk Bundesliga hold, som møder til kamp i aften. Uden kamptræning er de tyske spillere dog ikke og de seneste 4 kampe klubben har spillet i forskellige sammenhænge (Hovedsageligt venskabskampe)  har budt på 4 sejre i streg.
  • FCK spiller til daglig i superligaen og sæsonstarten har resulteret i blot 5 point i 5 kampe. FCK har desuden tabt de 2 seneste kampe i Parken i den hjemlige superliga med 1:2 mod FCM og i sidste uge det sensationelle nederlag på 0:3 til nyoprykkerne fra Hobro.

Klubbernes kampe i kvalifikationen til Champions League

  • Leverkusen kommer fra Bundesligaen og er trådt direkte ind i denne sidste kvalifikationsrunde til Champions League gruppespillet. FCK har dog netop lavet et mirakel, ved at besejre Dnipro i Parken med 2:0 efter først at have hentet et uafgjort resultat på Dnipro´s hjemmebane.  FCK har vist at de KAN, når det gælder på den internationale scene. Leverkusen vil uden tvivl også undervurdere FCK´s niveau – uanset hvad de har udtalt til medierne. Det skal vi udnytte.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3