top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-08-2014 Champions League kvalifikation: FC København - Bayer Leverkusen, kampstart tirsdag klokken 20:45FC København skal spille den første kamp i Parken tirsdag aften mod Leverkusen i Champions League kvalifikationsrunde 4. FCK er trods hjemmebane fordel IKKE favoritter i dagens kamp mod det tyske storhold, som i sidste sæson opnåede en 4 plads i Bundesligaen. Sportsdirektøren for Leverkusen er den navnkundige Rudi Völler og han har også udtalt, at naturligvis er Tysklands fjerde bedste professionelle klubhold i fodbold fra Bundesligaen favoritter mod det anden bedste klubhold i Danmark. R. Völler mener desuden, der er 2 finaler, idet der er returkamp den 27. på Leverkusens hjemmebane. Oddset på dansk sejr i dagens fodboldkamp er på 5,75 på 1-tallet og det er enormt højt. Se vores bud på gode odds fiduser til denne fodbold kamp nedenfor.

Spil fiduser og frække tips til Champions League kvalifikationsrunde 4

  • Antal mål: Det virker meget sort altsammen, set med FCK brillerne på, hvis man ser på resultaterne fra 10. august og frem. Glemmer man de 2 kampe (FCM og Hobro) , så var FCK efter sejren over Dnipro den 6. august på det tidspunkt allerede udråbt til at være tilbage til fordums styrke for 6-7 år siden. Vi mener faktisk, at FCK har en udmærket chance for at få minimum 1 point med hjem på hjemmebane i dag mod Leverkusen. Leverkusen er ikke Bayern München og klubben er ikke selvskrevet til at få en topplacering i Bundesligaen. FCK´s flotte takter mod Dnipro gør, at vi vurderer, at kampen i dag bliver målknap og derfor bør der spilles på under 2,5 mål til odds 1,75.
  • Sådan oddser danskerne på kampen: 12-15-73, det er sådan, der er spillet på fodboldkampen indtil nu fra en håndfuld bookmakere, vi har kontaktet. 73% tror Leverkusen vinder i dag, det gør vi ikke! Det er også en del af forklaringen på, at der er kongeoods på, at FCK får point i dag.
  • Hvem får billetten til Champions League?: Oddset på at FCK samlet vinder over Leverkusen i 2 kampe og dermed får adgang til gruppespillet i dette års Champions League er på odds 5. Til sammenligning er Leverkusen helt nede i odds 1,16. Værdien er helt klart i at satse på, at løverne går videre og der er en 35-65 chance efter vores vurdering, så det odds SKAL spilles.
  • Dobbeltchance: FCK eller uafgjort til odds 2,00 er ganske udmærket. Begge klubber ved, at uanset resultatet i dag, så er det i returkampen at billetten til Champions League gruppespillet først bliver vundet af enten Leverkusen eller FCK. HOVEDTIP
  • Ciffertips: 0:0, 1:1 eller 2:2 er alle gode bud.
  • Kampens resultat: Et uafgjort resultat med få mål er det begge klubber vil være tilfredse med, så et ”X” til odds 3,80 er virkelig godt betalt.
  • Odds info: Alle odds er fra bet365. Få gratis 1000 kr og kom i gang her.

Kampformen

  • Bundesligaen er IKKE startet endnu, så det vil være en anelse mindre skarpt tysk Bundesliga hold, som møder til kamp i aften. Uden kamptræning er de tyske spillere dog ikke og de seneste 4 kampe klubben har spillet i forskellige sammenhænge (Hovedsageligt venskabskampe)  har budt på 4 sejre i streg.
  • FCK spiller til daglig i superligaen og sæsonstarten har resulteret i blot 5 point i 5 kampe. FCK har desuden tabt de 2 seneste kampe i Parken i den hjemlige superliga med 1:2 mod FCM og i sidste uge det sensationelle nederlag på 0:3 til nyoprykkerne fra Hobro.

Klubbernes kampe i kvalifikationen til Champions League

  • Leverkusen kommer fra Bundesligaen og er trådt direkte ind i denne sidste kvalifikationsrunde til Champions League gruppespillet. FCK har dog netop lavet et mirakel, ved at besejre Dnipro i Parken med 2:0 efter først at have hentet et uafgjort resultat på Dnipro´s hjemmebane.  FCK har vist at de KAN, når det gælder på den internationale scene. Leverkusen vil uden tvivl også undervurdere FCK´s niveau – uanset hvad de har udtalt til medierne. Det skal vi udnytte.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3