top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-08-2014 Champions League fodbold med kval. kampe tirsdag aften. Odds på Arsenal, FCK, Leverkusen, Napoli, Salzburg etc.Champions League kvalifikationsrunde 4 bliver afviklet i dag tirsdag og i morgen. I dag er det primært FCK´s kamp i Parken mod tyske Bayer Leverkusen, som har mediernes interesse. Internationalt er det ikke den kamp, som har mest fokus. Det er nok snarere Besiktas – Arsenal, idet bookmakerne tilbyder endnu flere spil muligheder på den end på den med dansk deltagelse. Nedenfor kan du se hvilke andre klubber der møder hinanden med odds.

Odds på Champions League kvalifikations kampene

  • Besiktas besejrede sammenlagt hollandske Feyenoord med 5:2 i forrige runde i kvalifikationsspillet til dette års Champions League gruppespil. Arsenal er en hård modstander, men at afskrive Besiktas på forhånd, det er forkert og især på hjemmebane har Besiktas gode muligheder for point.
  • FCK har haft 2 dårlige kampe fornylig i superligaen med nederlag mod FCM og Hobro. I Champions League derimod har de haft succes og det er derfor, de skal spille kamp i dag tirsdag den 19. august mod Leverkusen og den danske storklub FCK har chance for at gå videre samlet – se i øvrigt odds tips på Bookmaker her.
  • Salzburg er enormt dygtige og Malmö får det meget svært mod denne modstander. 1x2 spil er uinteressant, idet Salzburg bør vinde denne fodbold kamp uden problemer. Under/over spil er oplagt til denne kamp og under 2,5 mål giver odds 3,10!!!
  • Ludogorets gjorde det ganske godt sidste sæson internationalt. Et 2-tal i dagens kamp til odds 3,60 er yderst fristende.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3