top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-08-2014 Tips & odds: Champions League kvalifikationskampe onsdag: AaB – Apoel Nicosia plus flereI dag onsdag er der 10 klubber, som skal spille første fodbold kamp i Champions League kvalifikationen runde 4. Det er i dag, at AaB skal spille på Aalborg stadion mod Apoel Nicosia fra Cypern og minsandten om ikke AaB er favoritter til at vinde den kamp ifølge bookmakerne.

Oddset på 1-tallet er på 2,55 mens odds på udeholdet er oppe i 3,10. Udover AaB er der andre kendte klubber, som skal i aktion i dag. Fx Standard Liege fra Belgien, Lille fra Frankrig og FC Porto fra Portugal. Denne kvalifikations dag har også mindre kendte fodbold klubber på den internationale scene med eksempelvis NK Maribor fra Slovenien og hviderussiske Bate Borisov.

Champions League fodbold er i dag krydret med et væld af nationer og der er et hav af odds muligheder – se blot nedenfor.
  • Bedste bookmaker at spille dagens odds: Alle odds på denne side er fundet på bet365. Få din egen gratis konto i dag her (1000 kr velkomstbonus, +500 kroner ekstra mobil bonus lige nu til alle nye kunder)

Odds forslag til dagens Champions League kvalifikationskampe:

20:45 AaB - Apoel Nicosia FC

AaB vandt 6. august 0:2 på udebane mod Dinamo Zagreb og det var en overraskelse, eftersom de 30. juli på eget græs først havde tabt 0:1 mod selvsamme klub. I kraft af den samlede sejr over 2 kampe i 3. kvalifikations runde til Champions League er AaB i dag stadigvæk med i spillet om de lukrative 100+ millioner i Champions League gruppespillet. Spørgsmålet i dagens kamp er blot, er AaB så gode, som de fleste har talt dem op til?

Et hurtigt kig på oddset til dagens fodbold kamp viser, at bookmakerne mener det er 2 jævnbyrdige klubber. Ganske vist er oddset marginalt højere på udesejr, men der er mange faktorer, der kan banke den i vejret. Ikke mindst det heftige spil på 1-tallet vil alt andet lige få de 2 andre odds muligheder til at gå yderligere i vejret.


Nøgtern set er AaB skidt kørende i øjeblikket. I de seneste 5 kampe klubben har spillet siden 30. juli er det kun blevet til én sejr, 2 nederlag og 2 uafgjorte. Den enlige sejr var mod netop føromtalte Dinamo Zagreb. I øjeblikket ligger AaB på en trist 7. plads i superligaen med blot 6 point i 5 kampe, der er altså ”røget” potentielt 9 point allerede i superligaen til sidste års mesterhold.

Desuden er vigtige profiler ikke på AaB holdet i dag. Kasper Kusk er solgt, så han kommer ikke med igen og Ahlmann plus yderst talentfulde Rasmus Jönsson er ikke med i dag.
Hovedtippet til dagens AaB kamp er under 2,5 mål, idet offensivt kører det slet ikke for AaB i øjeblikket. Defensivt er klubben nogenlunde godt kørende. I 6 af 7 af AaB´s seneste kampe er der blot scoret mellem 0 og 2 mål.

  • Over / Under odds: Det må forventes, at Apoel møder op med mest fokus på at holde AaB fra scoringer og måske ”liste” et enkelt udebane mål ind. Det er derfor oplagt at spille på under 2,5 mål til odds 1,57.
  • Hvem går videre samlet: Bookmakerne har IKKE AaB som favoritter til at vinde samlet. Odds på at AaB kvalificerer sig  til Champions League er på 2,10 , mens Apoel er helt nede i odds 1,72. Udnyt det høje odds på AaB i dag. PRIMÆRT TIP Odds fundet her
  • Første målscorer: Anders K. Jacobsen eller Nicklas Helenius til odds 7,50.

20:45 NK Maribor – Celtic

Skandaløst at Celtic spiller i dag på bekostning af Legia Warszawa, der vandt klart begge kampe mod Celtic i forrige kvalifikationsrunde. Celtic blev rundbarberet af Legia og tabte stort begge kampe med en sammenlagt målscore på 1:6, men den sidste kamp på Celtics stadion blev omgjort af UEFA på grund af brug af en spiller i kampens slutfase, som ikke måtte spille. Desuden har Celtic fået en yderst fornuftig lodtrækning og er storfavorit til at gå videre samlet mod upåagtede NK Maribor. Fodbold ER uretfærdigt og det meste af fodbold verdenen sidder i aften og hepper på NK Maribor ene og alene fordi det er noget decideret svineri, at en klub får en fribillet til videre deltagelse blot på grund af nogle ”stive” regler. Der burde være spillet en helt ny kamp, det havde været fair for begge klubber.
  • Celtic var pivringe mod Legia og Maribor er meget stærke på hjemmebane. Oddset på 1-tallet er enormt højt på 2,87.

20:45 OSC Lille - FC Porto

 Den portugisiske Primeira liga er netop startet og FC Porto´s åbningskamp i den nationale liga resulterede i en 2:0 sejr. FC Porto har tilsyneladende fået et godt udgangspunkt for denne sæson såvel nationalt som internationalt, idet klubben resultatmæssigt siden 15. juli er godt kørende. Det er blevet til 4 sejre og 2 uafgjorte kampe i klubbens seneste 6 opgør. Alle kampene lige med undtagelse af liga kampen for 5 dage siden var venskabskampe, men resultaterne vidner om en klub der er skarp. Dagens kamp er også mellem 2 jævnbyrdige modstandere.
  • Dobbeltchance: I sidste sæson sluttede FC Porto på en tredjeplads i den bedste fodboldrække i Portugal´s Primeira League, mens Lille fra Frankrig ligeledes opnåede en tredjeplads i Le Championnat. Porto får minimum 1 point i dagens kamp, så et sandsynligt bud med et godt odds er ”Uafgjort eller FC Porto” til odds 1,40.
  • Hvem går videre samlet: Et lidt højere odds men faktisk endnu mere sandsynligt spil er at satse på, at det er FC Porto, der kvalificerer sig samlet til Champions League gruppespillet til odds 1,53. (Dette odds falder naturligvis efter kampen er spillet i aften, eftersom vi meget klart forventer at Porto får point med hjem)
  • Over / Under: Lille var den næst bedste klub defensivt i den franske liga sidste år. Siden 19. juli i år har Lille spillet 6 kampe. ALLE kampe er sluttet med max 2 mål ialt, det er derfor oplagt at tro denne tendens fortsætter eftersom Porto er godt tilfreds med en 0:0 eller 1:1. Spil på under 2,5 mål til odds 1,47. PRIMÆRT TIP!

Odds fra bet365 nedenfor

Du finder alle odds´ene i en opdateret version på bookmakerens hjemmeside

FC Porto bør gå videre

Det er meget sandsynligt, at FC Porto fra Primeira Liga fra Portugal går videre. Oddset på at  FC Porto kvalificerer sig samlet til Champions League gruppespillet er på odds 1,53.


Lille er enormt stærke defensivt

I sidste sæson i den bedste franske fodboldrække Ligue 1 aka Le Championnat, var Lille den bedste klub efter Paris SG til at lukke af foran eget mål. Siden 19. juli i år har Lille spillet 6 kampe. ALLE kampe er sluttet med max 2 mål ialt, det er derfor oplagt at tro denne tendens fortsætter eftersom Porto er godt tilfreds med en 0:0 eller 1:1. Spil på under 2,5 mål til odds 1,47. PRIMÆRT TIP!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3