top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-08-2014 Tips & odds: Champions League kvalifikationskampe onsdag: AaB – Apoel Nicosia plus flereI dag onsdag er der 10 klubber, som skal spille første fodbold kamp i Champions League kvalifikationen runde 4. Det er i dag, at AaB skal spille på Aalborg stadion mod Apoel Nicosia fra Cypern og minsandten om ikke AaB er favoritter til at vinde den kamp ifølge bookmakerne.

Oddset på 1-tallet er på 2,55 mens odds på udeholdet er oppe i 3,10. Udover AaB er der andre kendte klubber, som skal i aktion i dag. Fx Standard Liege fra Belgien, Lille fra Frankrig og FC Porto fra Portugal. Denne kvalifikations dag har også mindre kendte fodbold klubber på den internationale scene med eksempelvis NK Maribor fra Slovenien og hviderussiske Bate Borisov.

Champions League fodbold er i dag krydret med et væld af nationer og der er et hav af odds muligheder – se blot nedenfor.
  • Bedste bookmaker at spille dagens odds: Alle odds på denne side er fundet på bet365. Få din egen gratis konto i dag her (1000 kr velkomstbonus, +500 kroner ekstra mobil bonus lige nu til alle nye kunder)

Odds forslag til dagens Champions League kvalifikationskampe:

20:45 AaB - Apoel Nicosia FC

AaB vandt 6. august 0:2 på udebane mod Dinamo Zagreb og det var en overraskelse, eftersom de 30. juli på eget græs først havde tabt 0:1 mod selvsamme klub. I kraft af den samlede sejr over 2 kampe i 3. kvalifikations runde til Champions League er AaB i dag stadigvæk med i spillet om de lukrative 100+ millioner i Champions League gruppespillet. Spørgsmålet i dagens kamp er blot, er AaB så gode, som de fleste har talt dem op til?

Et hurtigt kig på oddset til dagens fodbold kamp viser, at bookmakerne mener det er 2 jævnbyrdige klubber. Ganske vist er oddset marginalt højere på udesejr, men der er mange faktorer, der kan banke den i vejret. Ikke mindst det heftige spil på 1-tallet vil alt andet lige få de 2 andre odds muligheder til at gå yderligere i vejret.


Nøgtern set er AaB skidt kørende i øjeblikket. I de seneste 5 kampe klubben har spillet siden 30. juli er det kun blevet til én sejr, 2 nederlag og 2 uafgjorte. Den enlige sejr var mod netop føromtalte Dinamo Zagreb. I øjeblikket ligger AaB på en trist 7. plads i superligaen med blot 6 point i 5 kampe, der er altså ”røget” potentielt 9 point allerede i superligaen til sidste års mesterhold.

Desuden er vigtige profiler ikke på AaB holdet i dag. Kasper Kusk er solgt, så han kommer ikke med igen og Ahlmann plus yderst talentfulde Rasmus Jönsson er ikke med i dag.
Hovedtippet til dagens AaB kamp er under 2,5 mål, idet offensivt kører det slet ikke for AaB i øjeblikket. Defensivt er klubben nogenlunde godt kørende. I 6 af 7 af AaB´s seneste kampe er der blot scoret mellem 0 og 2 mål.

  • Over / Under odds: Det må forventes, at Apoel møder op med mest fokus på at holde AaB fra scoringer og måske ”liste” et enkelt udebane mål ind. Det er derfor oplagt at spille på under 2,5 mål til odds 1,57.
  • Hvem går videre samlet: Bookmakerne har IKKE AaB som favoritter til at vinde samlet. Odds på at AaB kvalificerer sig  til Champions League er på 2,10 , mens Apoel er helt nede i odds 1,72. Udnyt det høje odds på AaB i dag. PRIMÆRT TIP Odds fundet her
  • Første målscorer: Anders K. Jacobsen eller Nicklas Helenius til odds 7,50.

20:45 NK Maribor – Celtic

Skandaløst at Celtic spiller i dag på bekostning af Legia Warszawa, der vandt klart begge kampe mod Celtic i forrige kvalifikationsrunde. Celtic blev rundbarberet af Legia og tabte stort begge kampe med en sammenlagt målscore på 1:6, men den sidste kamp på Celtics stadion blev omgjort af UEFA på grund af brug af en spiller i kampens slutfase, som ikke måtte spille. Desuden har Celtic fået en yderst fornuftig lodtrækning og er storfavorit til at gå videre samlet mod upåagtede NK Maribor. Fodbold ER uretfærdigt og det meste af fodbold verdenen sidder i aften og hepper på NK Maribor ene og alene fordi det er noget decideret svineri, at en klub får en fribillet til videre deltagelse blot på grund af nogle ”stive” regler. Der burde være spillet en helt ny kamp, det havde været fair for begge klubber.
  • Celtic var pivringe mod Legia og Maribor er meget stærke på hjemmebane. Oddset på 1-tallet er enormt højt på 2,87.

20:45 OSC Lille - FC Porto

 Den portugisiske Primeira liga er netop startet og FC Porto´s åbningskamp i den nationale liga resulterede i en 2:0 sejr. FC Porto har tilsyneladende fået et godt udgangspunkt for denne sæson såvel nationalt som internationalt, idet klubben resultatmæssigt siden 15. juli er godt kørende. Det er blevet til 4 sejre og 2 uafgjorte kampe i klubbens seneste 6 opgør. Alle kampene lige med undtagelse af liga kampen for 5 dage siden var venskabskampe, men resultaterne vidner om en klub der er skarp. Dagens kamp er også mellem 2 jævnbyrdige modstandere.
  • Dobbeltchance: I sidste sæson sluttede FC Porto på en tredjeplads i den bedste fodboldrække i Portugal´s Primeira League, mens Lille fra Frankrig ligeledes opnåede en tredjeplads i Le Championnat. Porto får minimum 1 point i dagens kamp, så et sandsynligt bud med et godt odds er ”Uafgjort eller FC Porto” til odds 1,40.
  • Hvem går videre samlet: Et lidt højere odds men faktisk endnu mere sandsynligt spil er at satse på, at det er FC Porto, der kvalificerer sig samlet til Champions League gruppespillet til odds 1,53. (Dette odds falder naturligvis efter kampen er spillet i aften, eftersom vi meget klart forventer at Porto får point med hjem)
  • Over / Under: Lille var den næst bedste klub defensivt i den franske liga sidste år. Siden 19. juli i år har Lille spillet 6 kampe. ALLE kampe er sluttet med max 2 mål ialt, det er derfor oplagt at tro denne tendens fortsætter eftersom Porto er godt tilfreds med en 0:0 eller 1:1. Spil på under 2,5 mål til odds 1,47. PRIMÆRT TIP!

Odds fra bet365 nedenfor

Du finder alle odds´ene i en opdateret version på bookmakerens hjemmeside

FC Porto bør gå videre

Det er meget sandsynligt, at FC Porto fra Primeira Liga fra Portugal går videre. Oddset på at  FC Porto kvalificerer sig samlet til Champions League gruppespillet er på odds 1,53.


Lille er enormt stærke defensivt

I sidste sæson i den bedste franske fodboldrække Ligue 1 aka Le Championnat, var Lille den bedste klub efter Paris SG til at lukke af foran eget mål. Siden 19. juli i år har Lille spillet 6 kampe. ALLE kampe er sluttet med max 2 mål ialt, det er derfor oplagt at tro denne tendens fortsætter eftersom Porto er godt tilfreds med en 0:0 eller 1:1. Spil på under 2,5 mål til odds 1,47. PRIMÆRT TIP!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3