top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-08-2014 I dag spilles 29 fodbold kampe i Europa League kvalifikationen – Spil med

I går havde var Champions League bejlerne i kamp og i dag gælder det Europa League kvalifikationen. 29 kampe og 58 klubber fra Europa spiller første kamp denne torsdag og Danmark er repræsenteret med FC Midtjylland, som skal spille mod Panathinaikos klokken 20:00. Panathinaikos er på forhånd stor favorit til at vinde, idet 1-tallet og græsk hjemmesejr er nede i odds 1,66. Andre klubber som er yderst interessante at følge er Legia Warszawa, PSV Eindhoven, Club Brügge, Lyon, Borussia M´Gladbach med flere. 15 af disse Europa League kval. kampe sendes direkte på din computer, hvis du har en bet365 konto. Få den gratis her.

Et par tips og odds fif

Kampen mellem FK Aktobe og Legia Warszawa er yderst interessant. Legia Warszawa blev som bekendt smidt ud af Champions League kvalifikations spillet på grund af uretmæssigt brug af en fodboldspiller få minutter før kampen blev fløjtet af. Legia var allerede foran 0:2 og første opgør mod Celtic havde de vundet 4:1. Sammenlagt stod der altså 6:1 i Legia´s favør over Celtic. Skæbnen og UEFA ville det anderledes og taber dømte Legia et 3:0 nederlag til Celtic i den sidste kamp, hvor de havde vundet 0:2. Derfor er Celtic stadigvæk med i Champions League kvalifikations spillet, mens Legia Warszawa er henvist til at kæmpe om en plads i Europa League turneringen.
  • Legia Warszawa var enormt overbevisende mod Celtic og der er enormt god fidus i at satse på, at dagens modstander Aktobe ikke får nogen point. Et 2-tal og endnu en sejr til Legia Warszawa er på fremragende 2,05. Spil det her

Odds fra bet365 til torsdagens Europa League kval. kampe

29 kampe med odds. FC Midtjylland skal være tilfredse, hvis de kan hente en uafgjort med hjem, det er dog svært mod et stærkt Panathinaikos.

Gratis Europa League tv på din computer

Ialt bliver 15 af aftenens 29 Europa League kampe vist 100% gratis hos bet365. Du skal blot have en konto. Den er gratis og kan fåes her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3