top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-08-2014 Fransk Ligue 1 med odds forslag

3. runde i den franske Ligue 1 aka Le Championnat bliver skudt i gang fredag aften i opgøret mellem Evian og Paris SG. Evian har startet sæsonen decideret rædderligt og har i øjeblikket den tvivlsomme fornøjelse at indtage sidstepladsen i Ligue 1 efter 2 nederlg og en målscore på 2:9.

Det er derfor også denne kamp, som Bookmaker har fundet interessant at sætte fokus på i den franske liga i denne runde. Der er masser af andre kampe og odds mulighder, som du kan se nedenfor og en ekstra bonus er, at ALLE kampene kan ses 100% gratis.

Spilfiduser til Ligue 1

  • PSG er ubesejret i 35 af deres seneste 38 kampe i Ligue 1. I dag møder de en klub, som ovenikøbet har startet sæsonen med 2 nederlag. Det er enormt sandsynligt, at Paris SG vinder kampen i dag og et 2-tal til odds 1,36 er faktisk enormt godt. SPIL DET HER
  • Vil man spille med rem og seler, så kan dette væddemål spilles ”Uafgjort eller PSG” til odds 1,07. En forrentning på 7%!!!

Se gratis ALLE fodboldkampene fra Ligue 1

Alle fodboldkampene fra den bedste fodboldrække i Frankrig, Ligue 1, bliver streamet ganske gratis til alle bet365 kunder - se billedet ovenfor, hvor hver kamp er markeret med et lille tv. Opret en konto, log in og du kan med plus på kontoen se gratis tv. Eneste krav for at se gratis fodbold tv er, at man har penge på sin konto, men igen det koster ingenting.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3