top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-08-2014 Spanien La Liga med odds fidus og gratis fodbold tv

Spansk fodbold åbner sæsonen lørdag 23. august 2014. Igen er der kun 2 klubber, som bookmakerne mener har mulighed for at vinde det spanske mesterskab i fodbold. Det er Real Madrid og Barcelona. Ikke engang sidste års vindere Atletico Madrid er en udfordrer ifølge de ”kompetente” odds sættere hos diverse bookmakere.

Vurderer du,  at det bliver en tredje klub, der løber med mesterskabet i år, så er det med at slå til nu inden første kamp er spillet. Oddset på at Atletico gentager bedriften og genvinder det spanske mesterskab er på 15. Du læste rigtigt 15!!! Den spanske liga aka La Liga afvikler runde 1 lørdag, søndag og mandag. Se nedenfor hvilken fodbold kamp, som vi vurderer der er et godt odds på.

Odds fiduser til nøglekampe i La Liga runde 1

  • Barcelona – Elche: Søndag aften klokken 20:00 på Camp Nou skal Barcelona spille mod Elche, der sidste sæson sluttede med 40 point på en 16-ende plads i La Liga blot 1 point over nedrykningsstregen. Denne fodboldkamp er en kamp, der med Barcelona briller på SKAL vindes. Intet andet end en sejr tæller. Ganske vist er oddset lavt, men 1-tallet er så sandsynligt som noget kan være og en forrentning på 10%, er derfor helt ok. Odds på 1,10 på 1-tallet . Spil det her.
  • Levante – Villareal: Villareal har vundet de seneste 3 kampe mod Levante. Desuden er Villareal´s formkurve fantastisk her op til sæsonstart. 5 venskabskampe har klubben spillet siden 2. august og alle er blevet vundet. I sidste sæson havde Levante en målscore på 35:43, mens Villareal havde en målscore på 60:44. På målscore parameteren er klubberne defensivt meget ens, men offensivt har Villareal scoret cirka dobbelt så mange mål som Levante. Der er god fidus i at forvente, at Villareal er det mest formstærke hold i øjeblikket og de bør kunne hente 3 point i morgen mod et svagt hjemmehold. Odds på 2-tal er på 2,10.
  • Spil odds forslagene her.

Den spanske La Liga bliver vist gratis direkte på din computer

Er man interesseret i at følge Barcelona med Lionel Messi, eller Real Madrid med Cristiano Ronaldo så kan man gøre det uden at skulle betale en krone for det. Alle kampene fra den bedste spanske fodboldrække La Liga bliver streamet 100% gratis til alle, der har en bet365 konto. Få en konto i dag og se med når Barcelona spiller åbningskamp mod Elche på søndag, mens Real Madrid på mandag den 25. august sandsynligvis vil lave et målshow på hjemmebane mod upåagtede Cordoba.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3