top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-08-2014 Premier League odds fidus til weekendens kampe

Premier League skal lørdag den 23. august spille runde 2 og den helt klare favorit Chelsea ligger allerede nummer 1 efter 3:1 sejren i første runde over Burnley. Hvis ikke Chelsea snupper trofæet i denne sæson, så er Manchester City favorit til at gøre det og minsandten om ikke Manchester City allerede ligger nummer 2 i Premier League. Det gør de.

Manchester United er overraskende nok ikke blandt de absolutte favoritter til mesterskabet i Premier League og vælger du alligevel at sætte din lid til dem, så scor et flot odds 10 i øjeblikket. Uanset hvem der vinder mesterskabet, så er det herligt at Premier League fodbold er på programmet igen. Se alle de spændende kampe med odds nedenfor.

Odds fiduser til Premier League runde 2

  • Siden 26. august 2012 har Liverpool og Manchester City mødt hinanden 5 gange. Alle 5 fodbold kampe har resulteret i 3 mål eller flere. I de 2 seneste kampe er der blevet scoret henholdsvis 5 mål og 4 mål i ordinær tid. Begge klubber er også enormt stærke offensivt og vi vurderer, at der igen bliver scoret mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 1,61.
  • Sekundært spil også til Manchester City – Liverpool er at spille på at Liverpool vinder kampen. De 2 seneste kampe har begge givet sejren til Liverpool og den seneste var 31. juli 2014. Spil på et 2-tal til odds 4,33.
  • I lørdagens kamp lokker ”X” til odds 7,50 også i kampen Chelsea – Leicester. Enorm værdi heri og Leicester er absolut ikke uden chance.
  • Kom igang: Få gratis konto og spil der, hvor alle andre gør det
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3