top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-08-2014 Bundesligaen starter ENDELIG - Se "sikkert" 1-tal med odds

Endelig starter den tyske Bundesliga. Det er også på tide. Bayern München er naturligvis endnu engang storfavoritter til at vinde det tyske mesterskab og kun Dortmund har måske mulighed for at drille dem lidt. Blandt dagens hovedfiduser til et meget sikkert bet har Bookmaker igen valgt at fokusere på den kamp alle snakker om, Bayern München – Wolfsburg.

Det er ikke mindst tilgangen af Nicklas Bendtner i Wolfsburg, der gør at i Danmark er dette en fodboldkamp, som bliver fulgt tæt. Bookmaker kan desuden oplyse, at der venter et meget sandsynligt resultat i denne kamp og det kan de snus fornuftige da lige så godt profitere på.

Odds fif til Bundesligaen

  • Det er et faktum, at Bayern München har vundet deres seneste 23 af 25 hjemmekampe. Det er MEGET sandsynligt, at Tysklands i særklasse bedste fodbold klub også vinder kampen i dag og et 1-tal giver efter omstændighederne et relativt udmærket odds på 1,22.
  • SPIL DET HER

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3