top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-08-2014 Top Tips til Champions League kval kampe i dagChampions League kvalifikations returkampene spilles i dag tirsdag og i morgen onsdag. Der er mange interessante fodbold kampe og set med danske øjne er især retur kampen mod Apoel for AaB nøglekampen. Hovedparten af Danmark sætter sin lid til,  at Aab i aften skaffer adgang til Champions League gruppespillet  i det kommende efterår, men der er også andre spil. Fodbold statistikeren på bookmaker har kigget lidt i tendenser og giver nedenfor 2 bud på odds spil, som burde gå hjem. Spiller man dem samlet kan man få et ganske udmærket odds. Går du med ivrem og seler, så spil dem som single spil.

Top Fakta – Fortsætter tendenserne, så er der odds penge i bøssen i aften!

  • Fakta: I 8 ud af 9 af FC Porto´s seneste 9 kampe i Champions League sammenhæng er der blevet scoret max 2 mål ialt.
  • Fakta: Der er max blevet scoret 2 mål i Lille´s seneste 5 fodbold kampe i træk i Champions League sammenhæng.
  • Spil forslag på bet365:
    Sats på at tendenserne fortsætter for såvel Lille som FC Porto. Spil på under 2,5 mål til odds 1,65 på bet365. Det skal tilføjes, at FC Porto vandt første udekamp mod Lille 0:1 og kan derfor nøjes med at spille 0:0 på hjemmebane. Lille er desuden en af Frankrigs suverænt mest defensivt orienterede klubber. Alt taler simpelthen for en målknap fodbold kamp i aften i Portugal. SPIL DET HER

Top Fakta – En kamp de færreste spiller på, men enormt sandsynligt odds!

  • Baggrund og fakta: Tæt på alle fodbold interesserede sidder og håber på, at upåagtede og undertippede NK Maribor i aften verfer Celtic ud af Champions League, idet de kun er med stadigvæk via en gratis ”badebillet” fra UEFA. Se tidligere tips. Odds tipset på denne fodbold kamp ser dog bort fra Celtic, som hvis de kan lave en 0:0 på eget græs er videre, og kigger på en yderst interessant tendens for NK maribor. NK Maribor er ret skrappe defensivt, idet der blot er scoret max 2 mål i 10 af klubbens 12 seneste Champions League kampe herunder kval. kampe.
  • Spil forslag på bet365:
    Det er åbenbart, at Celtic vil forsøge at køre en 0:0 eller 1:0 hjem på hjemmebane. NK Maribor har desuden via statistikken bevist, at deltager de i en fodbold kamp, så bliver der ikke scoret mange mål. Derfor – odds på under 2,5 mål til 1,90.  SPIL DET HER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3