top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-08-2014 Odds forslag og optakt: Champions League Kval. Apoel – AaB: Kampen om 135 mio kroner, kampstart: 20:45AaB er den eneste fodbold klub, som reelt stadigvæk har en god chance for at tilspille sig en plads i Champions League gruppespillet. FCK tabte i sidste uge 2:3 på hjemmebane til en tysk klassemodstander Bayer Leverkusen og deres chance for at komme med i gruppespillet i CL er ikke særligt stor. AaB fik på hjemmebane 1:1 og resultatet i sig selv var ikke så godt, eftersom udebanemål som bekendt tæller ”dobbelt” i tilfælde af målscore lighed. Positivt i den kamp var derimod, at AaB sad på kampen især i første halvleg, hvor Apoel ikke fik et ben til jorden. Kan AaB fortsætte de takter i aften på GSP Stadion, så ser det faktisk ud til at være en ikke umulig opgave. Se odds forslag længere nede...

Spil og odds fiduser til Apoel – AaB, Champions League kvalifikation, kampstart 20:45

  • Hvem vinder kampen: Apoel vil gå efter en 0:0, eftersom  de med 1:1 i første kamp kan nøjes med det resultat. AaB vil derimod gå efter sejren og ud fra den første kamp at dømme, så er AaB et bedre klubhold end Apoel – MEGET bedre. Det er naturligvis ikke det samme, som at sige de vil vinde, men i stedet vil vi klart sige at AaB BØR VINDE denne kamp. Apoel var decideret ringe på Aalborg stadion og at kampen sluttede 1:1 var yderst uheldigt for AaB og enormt heldigt for Apoel. Mere retvisende for den kamp havde været 3.0 eller 4:0 til AaB, så meget bedre var AaB i den kamp og samtlige AaB spillere var også vanvittigt skuffede over 1:1 resultatet. Bookmakerne har ovenikøbet efter vores opfattelse lavet et decideret fejlodds, idet Apoel er ret store favoritter i denne kamp efter deres vurdering. Det bør alle udnytte, idet der i aftenens kamp er et gave odds på 2-tal og AaB sejr til odds 4.  En yderst vigtig pointe er desuden, at AaB er i kampform, eftersom superligaen har været i gang i flere uger allerede. Apoel er endnu ikke startet med deres nationale liga!!! PRIMÆRT TIP!!! SPIL NU
  • Livrem og seler: AaB kan og bør ikke kunne tabe denne kamp. De forsigtige kan spille på uafgjort eller Aab til odds 1,80. Apoel er lidt ligesom ”kejserens nye klæder” – bookmakerne tror de er gode, men Apoel er pivringe.
  • Hvem går videre: Resultatet 1:1 på Aalborg Stadion er faktisk et ok resultat for AaB og have med i bagagen til retur kampen i dag, idet AaB spillerne nu ved og er mentalt gearet til, at kampen i aften SKAL vindes, hvis klubben skal have 135 millioner minimum i klub kassen samt 6 CK gruppespils kampe. AaB til at gå videre samlet er på fremragende odds 2,75. PRIMÆRT TIP
  • Første målscorer: AK47 Anders K- Jakobsen er ”the man” i øjeblikket i AaB. Bringer han AaB foran er odds på ham 9,50. Alternativt er der Nicklas Helenius til odds  9,50.
  • Over / Under: Det bliver en tju-bang kamp i aften. Vi forventer mange mål, idet AaB efter at være kommet foran 0:1 vil presse Apoel til at komme frem på banen og så bliver det en kamp med masser af chancer og derfor forventeligt mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 2,25.
  • Odds vejledning: Alle odds bør spilles herHvem vinder kampen?

Bookmakerne har ovenikøbet efter vores opfattelse lavet et decideret fejlodds, idet Apoel er ret store favoritter i denne kamp efter deres vurdering. Det bør alle udnytte, idet der i aftenens kamp er et gave odds på 2-tal og AaB sejr til odds 4. I vores optik er AaB favorit til at vinde denne kamp trods udebane!!! Det mener AaB også selv, hvis man spørger dem, men de vil gerne lukrere på at være undertippede.

Livrem og seler

Apoel er ikke på samme niveau som AaB, det viste første kamp i sidste uge flere eksempler på. Uafgjort eller AaB på bet365 giver et meget sandsynligt odds på 1,80.
  • AaB bør aldrig tabe mod et så dårligt klubhold, som Apoel er. SPIL NU

Hvem går videre

 Resultatet 1:1 på Aalborg Stadion er faktisk et ok resultat for AaB og have med i bagagen til retur kampen i dag, idet AaB spillerne nu ved og er mentalt gearet til, at kampen i aften SKAL vindes, hvis klubben skal have 135 millioner minimum i klub kassen samt 6 CK gruppespils kampe. AaB til at gå videre samlet er på fremragende odds 2,75. PRIMÆRT TIP

Første målscorer

AK47 Anders K- Jakobsen er ”the man” i øjeblikket i AaB. Bringer han AaB foran er odds på ham 9,50. Alternativt er der Nicklas Helenius til odds  9,50.
Anders rammer ofte plet, så ingen tilfældighed han hedder AK 47 blandt AaB fans - Ram plet med bet365, som forrenter en indsats på ham med 950%.


Over / Under

Det bliver en tju-bang kamp i aften. Vi forventer mange mål, idet AaB efter at være kommet foran 0:1 vil presse Apoel til at komme frem på banen og så bliver det en kamp med masser af chancer og derfor forventeligt mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 2,25.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3