top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-08-2014 Odds forslag og optakt: Champions League Kval. Apoel – AaB: Kampen om 135 mio kroner, kampstart: 20:45AaB er den eneste fodbold klub, som reelt stadigvæk har en god chance for at tilspille sig en plads i Champions League gruppespillet. FCK tabte i sidste uge 2:3 på hjemmebane til en tysk klassemodstander Bayer Leverkusen og deres chance for at komme med i gruppespillet i CL er ikke særligt stor. AaB fik på hjemmebane 1:1 og resultatet i sig selv var ikke så godt, eftersom udebanemål som bekendt tæller ”dobbelt” i tilfælde af målscore lighed. Positivt i den kamp var derimod, at AaB sad på kampen især i første halvleg, hvor Apoel ikke fik et ben til jorden. Kan AaB fortsætte de takter i aften på GSP Stadion, så ser det faktisk ud til at være en ikke umulig opgave. Se odds forslag længere nede...

Spil og odds fiduser til Apoel – AaB, Champions League kvalifikation, kampstart 20:45

  • Hvem vinder kampen: Apoel vil gå efter en 0:0, eftersom  de med 1:1 i første kamp kan nøjes med det resultat. AaB vil derimod gå efter sejren og ud fra den første kamp at dømme, så er AaB et bedre klubhold end Apoel – MEGET bedre. Det er naturligvis ikke det samme, som at sige de vil vinde, men i stedet vil vi klart sige at AaB BØR VINDE denne kamp. Apoel var decideret ringe på Aalborg stadion og at kampen sluttede 1:1 var yderst uheldigt for AaB og enormt heldigt for Apoel. Mere retvisende for den kamp havde været 3.0 eller 4:0 til AaB, så meget bedre var AaB i den kamp og samtlige AaB spillere var også vanvittigt skuffede over 1:1 resultatet. Bookmakerne har ovenikøbet efter vores opfattelse lavet et decideret fejlodds, idet Apoel er ret store favoritter i denne kamp efter deres vurdering. Det bør alle udnytte, idet der i aftenens kamp er et gave odds på 2-tal og AaB sejr til odds 4.  En yderst vigtig pointe er desuden, at AaB er i kampform, eftersom superligaen har været i gang i flere uger allerede. Apoel er endnu ikke startet med deres nationale liga!!! PRIMÆRT TIP!!! SPIL NU
  • Livrem og seler: AaB kan og bør ikke kunne tabe denne kamp. De forsigtige kan spille på uafgjort eller Aab til odds 1,80. Apoel er lidt ligesom ”kejserens nye klæder” – bookmakerne tror de er gode, men Apoel er pivringe.
  • Hvem går videre: Resultatet 1:1 på Aalborg Stadion er faktisk et ok resultat for AaB og have med i bagagen til retur kampen i dag, idet AaB spillerne nu ved og er mentalt gearet til, at kampen i aften SKAL vindes, hvis klubben skal have 135 millioner minimum i klub kassen samt 6 CK gruppespils kampe. AaB til at gå videre samlet er på fremragende odds 2,75. PRIMÆRT TIP
  • Første målscorer: AK47 Anders K- Jakobsen er ”the man” i øjeblikket i AaB. Bringer han AaB foran er odds på ham 9,50. Alternativt er der Nicklas Helenius til odds  9,50.
  • Over / Under: Det bliver en tju-bang kamp i aften. Vi forventer mange mål, idet AaB efter at være kommet foran 0:1 vil presse Apoel til at komme frem på banen og så bliver det en kamp med masser af chancer og derfor forventeligt mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 2,25.
  • Odds vejledning: Alle odds bør spilles herHvem vinder kampen?

Bookmakerne har ovenikøbet efter vores opfattelse lavet et decideret fejlodds, idet Apoel er ret store favoritter i denne kamp efter deres vurdering. Det bør alle udnytte, idet der i aftenens kamp er et gave odds på 2-tal og AaB sejr til odds 4. I vores optik er AaB favorit til at vinde denne kamp trods udebane!!! Det mener AaB også selv, hvis man spørger dem, men de vil gerne lukrere på at være undertippede.

Livrem og seler

Apoel er ikke på samme niveau som AaB, det viste første kamp i sidste uge flere eksempler på. Uafgjort eller AaB på bet365 giver et meget sandsynligt odds på 1,80.
  • AaB bør aldrig tabe mod et så dårligt klubhold, som Apoel er. SPIL NU

Hvem går videre

 Resultatet 1:1 på Aalborg Stadion er faktisk et ok resultat for AaB og have med i bagagen til retur kampen i dag, idet AaB spillerne nu ved og er mentalt gearet til, at kampen i aften SKAL vindes, hvis klubben skal have 135 millioner minimum i klub kassen samt 6 CK gruppespils kampe. AaB til at gå videre samlet er på fremragende odds 2,75. PRIMÆRT TIP

Første målscorer

AK47 Anders K- Jakobsen er ”the man” i øjeblikket i AaB. Bringer han AaB foran er odds på ham 9,50. Alternativt er der Nicklas Helenius til odds  9,50.
Anders rammer ofte plet, så ingen tilfældighed han hedder AK 47 blandt AaB fans - Ram plet med bet365, som forrenter en indsats på ham med 950%.


Over / Under

Det bliver en tju-bang kamp i aften. Vi forventer mange mål, idet AaB efter at være kommet foran 0:1 vil presse Apoel til at komme frem på banen og så bliver det en kamp med masser af chancer og derfor forventeligt mange mål. Spil på over 2,5 mål til odds 2,25.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3