top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-08-2014 Top Fakta til Champions League Kval. Dag 2, Kampstart 20:45Arsenal er favoritter til at vinde i dag over Besiktas. Første kamp sluttede 0:0 og var en fodbold kamp, som Besiktas sagtens kunne have vundet. Det gjorde de ikke og hjemmebanefordelen i dag til Arsenal gør dem til storfavoritter både til at vinde og at kvalificere sig til Champions League gruppespillet. Er der en ting Arsenal kan, så er det at kvalificere sig til gruppespillet i CL, idet de allerede har gjort det mange gange før. Dagens tip til topfakta er dog i en helt anden kategori...
  • Top fakta vedrørende Arsenal
    I de seneste 6 kampe i træk er der scoret max 2 mål i Arsenals kampe i Champions League sammenhæng.
  • Spil tips:
    Det er derfor oplagt at satse på at tendensen fortsætter, idet første kamp også sluttede 0:0 så det er blot en enkelt ”kasse” der skal til for en af klubberne. Spil på under 2,5 mål til odds 2,05 hos Danmarks største engelske odds konge.
Vigtig viden: Begge tendenser fra i går ”gik hjem”. Se spil tips her. Kampene sluttede Fc Porto – Lille (2:0) og Celtic – NK Maribor (0:1)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3