top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-08-2014 Champions League optakt og odds: Bayer Leverkusen – FCK, kampstart 20:45FCK skal i aften på fodbold stadion BayArena forsøge at gøre det utænkelige. Løverne er nødt til at gå frem på banen og forsøge at vinde 0:2 mod Bayer Leverkusen. Det er umiddelbart ikke muligt, medmindre tyskerne undervurderer den danske klub. Mirakler er før set i fodbold, så muligheden er der naturligvis. Første kamp i Parken sluttede 2:3 og Leverkusen kan derfor ”tåle” at tabe 0:1 på hjemmebane og alligevel gå videre til CL gruppespillet. Det er derfor FCK, som SKAL præstere offensivt og det afspejler sig også i den måde vi har valgt at odds´e til denne kamp. Der er et par overraskende odds imellem, men Bookmaker vælger for en sjælden gang at spille med hjertet. Dansk fodbold skal i Champions League især efter AaB kludrede i det i går.

1. Spil fiduser Champions League Kval. Bayer Leverkusen – FCK (Læs kun tips´ene, hvis du tror på FCK.)

- Tror du også på FCK ?

( I dag spiller Bookmaker med hjertet. Vil du spille ”sikkert”, så se Arsenal tips forslaget)
 • Hvem vinder kampen:
  FCK har allerede scoret 2 mål på Leverkusen for en uge siden. Det kan de sagtens gøre igen og mere skal der ikke til, hvis FCK kan holde nullet. Oddset på 2-tallet er enormt højt på 11 og værdien er enorm. I sidste sæson i Bundesligaen tabte Leverkusen 4 kampe på eget græs.  Leverkusen giver blot odds 1,35. Spil dette odds her
 • Over / Under:
  Kampen går med garanti ikke hen og bliver en nulløsning. FCK vil slås med alt hvad de har kært  for at jagte den gyldne billet til det forjættede land Champions League. Leverkusen vil med garanti også få deres chancer eftersom FCK især i startfasen vil forsøge at gå all-in offensivt og dermed skaber en mindre kompakt defensiv. Der er dog et enormt godt odds på under 2,5 mål til odds 2,60.
 • Hvem går videre samlet:
  FCK gør det umulige. Der er odds 26 på at FCK kvalificerer sig til Champions League gruppespillet på bekostning af Bayer Leverkusen. FCK skal ”blot” vinde 0:2 i aften. Det er set før at et undertippet hold laver et mirakel og hvorfor ikke i aften.
 • Ciffertips:
  FCK skal bruge resultatet 0:2 og det vælger Bookmaker at spille på. Oddset på bet365 på det resultat er helt og aldeles fremragende på 51. Du læste rigtigt 51!!!   PRIMÆRT TIP SPIL NU
 • 1000 kroner bonus til nye kunder fra bet365, hvor alle odds er fundet her (Fodbold --> Champions League Kval)

2. Et lavt men meget sandsynligt odds

3. Odds forslagene ovenfor med grafiske illustrationer

Hvem vinder kampen:
FCK har allerede scoret 2 mål på Leverkusen for en uge siden. Det kan de sagtens gøre igen og mere skal der ikke til, hvis FCK kan holde nullet. Oddset på 2-tallet er enormt højt på 11 og værdien er enorm. I sidste sæson i Bundesligaen tabte Leverkusen 4 kampe på eget græs.  Spil det herHvem går videre samlet:
FCK gør det umulige. Der er odds 26 på at FCK kvalificerer sig til Champions League gruppespillet på bekostning af Bayer Leverkusen. FCK skal ”blot” vinde 0:2 i aften. Det er set før at et undertippet hold laver et mirakel og hvorfor ikke i aften.
 • Profitér på en overraskelse i aften her.Over / Under:
Kampen går med garanti ikke hen og bliver en nulløsning. FCK vil slås med alt hvad de har kært  for at jagte den gyldne billet til det forjættede land Champions League. Leverkusen vil med garanti også få deres chancer eftersom FCK især i startfasen vil forsøge at gå all-in offensivt og dermed skaber en mindre kompakt defensiv. Der er dog et enormt godt odds på under 2,5 mål til odds 2,60.
 • Meget lukrativt odds fundet her 
Ciffertips:
FCK skal bruge resultatet 0:2 og det vælger Bookmaker at spille på. Oddset på bet365 på det resultat er helt og aldeles fremragende på 51. Du læste rigtigt 51!!!   PRIMÆRT TIP
 • Jep - den er god nok. Denne bookmaker giver pengene igen 51 gange.
 • Spil nu

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3