top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-08-2014 Topfakta til Europa League kampene. Odds på at tendenserne fortsætterArsenal var i stand til at kvalificere sig til Champions League i går og de fortsatte heldigvis tendensen med få mål, som Bookmaker også gjorde dig opmærksom på i går. I dag torsdag vil vi kigge på tendenser i Europa League og dermed satse på, at fodbold klubberne fortsætter i samme spor. I dag kigger vi på 3 klubber, som alle stadigvæk har mulighed for at tilspille sig en plads i Europa League gruppespillet. Det eneste vi fokuserer på, er dog om fakta og tendenser fra tidligere kampe i Europa League vil fortsætte i aften. Denne artikel indeholder 3 spil fiduser med et lavt, et mellem og et relativt højt odds.

Godt sted at spille på odds

  • Alle odds nedenfor anbefales at spille hos bet365. Hvorfor? Det er her odds ´ene er fundet OG det er her du får det bedste bookmaker produkt overall! 1000 kr + 500 kr mobil bonus til alle nye kunder. Plus et hav af gratis sports tv. Har du ikke prøvet at spille online før, så er bet365 perfekt til dig.

3 tendenser og fakta – Spil på det fortsætter

Villareal – Målgaranti når de spiller Europa League

  • Fakta: I de sidste 8 kampe i træk Villareal har spillet i Europa League regi, er der blevet scoret mindst 3 mål eller flere.
  • Spilfidus: Den tendens kan meget vel fortsætte her i kamp nummer 9, så spil på over 2,5 mål til odds 1,53. SPIL DET HER
Dinamo Minsk – Ingen scorer her!
  • Fakta: Dinamo Minsk har holdt ”rent bur” i 6 kampe i træk i Europa league regi. Ingen klubber har scoret mål på dem i 540 minutters ordinær spilletid plus tillægstid.
  • Spilfidus: Denne fidus tager udgangspunkt i at Dinamo Minsk for 7-ende kamp i træk lukker fuldstændigt af foran eget mål og derfor er det oplagt at spille på uafgjort eller at Dinamo Minsk vinder. Hos bookmakeren hedder spillet ”Uafgjort eller Dinamo Minsk” til odds 1,80. SPIL DET HER

 Ruch Chorzow – Vinder ikke, taber ikke
  • Fakta: Ruch Chorzow er lidt atypisk, idet de 4 kampe i træk i Europa League hverken har vundet eller tabt. De har i stedet spillet uafgjort!
  • Spilfidus: Der er et ganske flot odds i aften på uafgjort mellem ukrainske FC Metalist Kharkiv og polske Ruch Chorzow. I sidste uge spillede de 0:0. Odds på at Ruch Chorzow fortsætter sin tendens med at spille uafgjort og få et lukrativt ”X” til 4,20. Esbjerg har eksempelvis spillet uafgjort mod dem først på udebane 0:0 og dernæst 2:2 på Esbjerg´s eget stadion. SPIL DET HER

Vigtig viden

Top Tips og top fakta tendenserne på Bookmaker har været rigtige de sidste 2 dage. I går vandt Arsenal 1:0, se tips her.

Nedenfor er alle kampene til Europa League Kvalkampene i aften torsdag den 28. august 2014.

Bemærk desuden at næsten alle kampene kan ses LIVE af bet365 kunder. Gratis fodbold tv når det er bedst. Er der et lille tv, så er der gratis live streaming af HELE kampen på din computer. Bemærk desuden det ret pæne odds på Panathinaikos mod FC Midtjylland!!!

Fodbold TV – 17 Europa League kampe bliver vist gratis torsdag aften

17  Europa League fodbold kampe kan i aften ses gratis på din computer, hvis du logger ind på din bet365 konto. Har du ingen konto endnu, så kan du få en ganske gratis på 5 minutter her.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3